Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Izolatie conducta scurgere WC

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Izolatie conducta scurgere WC

  Buna seara. Am o intrebare, in apartamentul nou achizitionat (la parterul unui bloc nou construit), fiind printre primi din bloc nu am descoperit minunea din perete pana nu au inceput vecinii sa se mute. Mai exact, prin peretele dormitorului trece o bucata de conducta de scurgere de la etajele superiore, facand un cot de 90 de grade si iesind in hol dupa aproximativ 50cm de la intrarea din tavan(poze). Am incercat sa facem abstractie la inceput, dar nu reusim, cand iti e lumea mai draga si incerci sa dormi, se aude zgomotul produs de trasul apei sau de un simplu dus, apa curgand si ajugand in cotul respectiv produce in zgomot pe care nu-l poti ignora. Am spart ca sa vedem exact ce este acolo si acum cautam solutii(indiferent de cost) pentru a reduce zgomotul. Multumesc si astept sfaturile voastre.
  Ultima editare de zgrumf; 10.feb.2020, 22:13.

 • #2
  Parerea mea: multa spuma, dupa uscare taiata la suprafata zidului. Apoi plasa de fibra de sticla si adeziv pentru polistiren.

  Comentariu


  • #3
   http://www.valplast.ro/produse/siste...ilence_23.html astea ar fi piesele , apoi , in functie de rezultat , mai faci o izolatie suplimentara .
   Instalatii verificari-revizii gaze

   Comentariu


   • #4
    Multă spuma a fost în toată gaura respectiva, nu ajuta, cât despre materiale am văzut pe net tot fonoabsorbante de la geberit, și în Constanța au la Romstal, ma duc mâine sa vad dacă are și cine sa le schimbe în poziția respectiva și locul ala

    Comentariu


    • #5
     Nu o sa izolati doar din tevile schimbate, acestea ajuta dar nu rezolva pentru ca pozitionarea pe perete este total gresita. Cel mai sigur, daca se poate, faceti o masca din gipscarton, inveliti conducta in vata si eventual umpleti tot cu vata masca realizata din gipscarton.

     Comentariu


     • #6
      Am încercat, cu țevile schimbate, cu vata bazaltica îndesata în fiecare colțișor și cutie peste vata bazaltica din rigips fonoabsorbant, zgomotul produs în cotul respectiv s a mai diminuat, dar tot trasari din pat la 5 dimineața), am căzut de acord sa trag țeavă direct de la etajul 1 pana în subsol direct prin dormitor, eliminând astfel cotul, ce ma sfătuiți ca izolație a conductei, ce material, ce casetă sa i fac, exista materiale sa învelesc țeavă în plus?

      Comentariu


      • #7
       Ai acceptat gresit . Nu este problema ta , sa gaseasca solutie sa scoata canalizarea aia din camara ta , sa o mute in spatiile tehnice .
       Asta ar fi motiv de dat in judecata , ca viciu de constructie .
       Instalatii verificari-revizii gaze

       Comentariu


       • #8
        Vata nu se indeasa, trebuie sa umple zona fara a fi tasata sau inghesuita. Stratul de aer inglobat in vata asigura fonoizolarea. Grosimea minim ade la conducta la masca din gipscarton va fi de 10cm.

        Comentariu

        Procesare...
        X