yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sistem de evacuare zgomotos

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Sistem de evacuare zgomotos

  Buna ziua,

  Locuiesc la etajul 1, intr-un bloc la parterul caruia functioneaza un restaurant.

  Pe peretele din diagonala dormitorului meu, e instalat un sistem-hota pentru evacuarea fumului/mirosului ce rezulta in urma procesului de gatire. Pe langa scurgerile de ulei pe care le produce, ventilatorul montat pe peretele exterior este foarte zgomotos (cred ca are un senzor care mareste intensitatea hotei, pentru ca, la intervale de timp, devine insuportabil si nu am nicio sansa sa pot sa stau in camera).

  Ventilatorul functioneaza sapte zile pe saptamana de la ora 10 pana la ora 21.

  Am facut o sesizare, dar cand a venit proprietarul pentru verificare in apartament, au redus turatia si au oprit ventilatorul (cred) pentru ca nu se mai auzea aproape nimic, doar un zgomot slab de fundal. In aceste conditii, este foarte clar ca demersurile mele de a gasi cooperare din partea lor si o rezolvare sunt din start esuate, doar ca eu trebuie sa traiesc in acest apartament si sa imi fac viata suportabila. Va rog spuneti-mi ce solutii as avea, ce lucrari se pot face si ce costuri implica acestea. Daca ati mai intalnit situatii asemanatoare si cum s-au rezolvat, orice sugestie sau recomandare ar fi utile.

  Va multumesc.
  Ultima editare de nataliaC; 12.feb.2020, 22:16.

 • #2
  Problema trebuie rezolvata la sursa, repetati plangerile. Nu am inteles cum sunteti pzitionata fata de ventilatorul respectiv.
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu

  Procesare...
  X
  sigla BRAT