Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Hidroizolare baie

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Răspuns la: Hidroizolatie baie

Am inteles. Si atunci sapa trebuie sa fie speciala sau se poate turna orice sapa la sac?

Si in afara de asta, pe peretii pe care am dat cu aceasta hidroizolatie, cum pun faianta?

Comentariu

nu inteleg de ce trebuie sa folosim solutii sau sisteme improvizate sau economice,de ex mapelastic de la mapei o solutie foarte viabila costa in jur de 50 euro avem 25 kg,cand se vorbeste de bariera contra apei ar trebui sa alegem solutia cea mai buna,cu zice si gemini nu numai probleme cu vecinul ci distrugem toata munca.
      in viata orice este posibil doar daca ai curajul sa vrei

Comentariu

Postat în original de john25 Vezi post
        nu inteleg de ce trebuie sa folosim solutii sau sisteme improvizate sau .........
        Nici eu nu inteleg de ce sa folosesc metode neferificate in timp si sintetice , cind BITUMUL este o solutie naturala , testata in timp si mentionata in istoria omenirii !!!
        Instalatii verificari-revizii gaze

Comentariu

Hai Mircea ca mi-ai furat un zambet sugubat, bine ca nu vorbim de ecologie in acest caz!
          Pana la urma, sunt variante si variante insa observ ca cel care doreste sa faca ceva in aceasta directie nu realizeaza ce contin materialele si cum se utilizeaza. L-as ruga sa posteze o foto cu situatia actuala.
          VYS Blog - 100 % D I Y
          Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comentariu

Postat în original de VYS Vezi post
            Hai Mircea ca mi-ai furat un zambet sugubat, bine ca nu vorbim de ecologie in acest caz!
            .........
            Cu zimbete sau nu ,tot am dreptate .

Comentariu

Postat în original de Mircea G Vezi post
              Cu zimbete sau nu ,tot am dreptate .
              Daca ti se pare esential acest aspect, atunci fie ca tine.

P.S. Nu uita de teoria relativitatii.
              VYS Blog - 100 % D I Y
              Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comentariu

http://dexonline.ro/definitie/bitum

Comentariu

Cel mai sigur lipesc o placa de faianta si una de gresie si vad daca tine. Daca peste o saptamana se dezlipeste cu tot cu hidroizolatie, schimb planul

Comentariu

http://www.varosil.ro/ro/categ/id/6/adeziv-poliuretanic -cititi cu atentie .

Comentariu

Postat în original de FocusSAN Vezi post
                      Cel mai sigur lipesc o placa de faianta si una de gresie si vad daca tine. Daca peste o saptamana se dezlipeste cu tot cu hidroizolatie, schimb planul
                      Sigur nu tine. La prima pasire pe suprafata se va desprinde. Cadita sau zona de dus trebuie sa aiba o anumit apanta catre scurgere, hidroizolatia sa nu fie expusa solicitarilor mecanice ceea ce ar face sa se deterioreze si mai sunt destul amanunte ce trebuie luate in calcul la realizarea caditei de dus zidite sau pe pardoseala direct.

Comentariu

Mircea G, imi poti spune si mie cu ce ai spart mozaicul? Am facut un ditamai gauroiul in jurul scurgerii din pardoseala, dar nu sare usor deloc. Eu am inceput cu un ciocan rotopercutor cu dalta ascutita, dar merge al dracului de incet si face extrem de mult zgomot.
                        Credeti ca ar merge mai repede cu o dalta si un ciocan sanatos?
                        Ma gandeam sa iau un levier si sa il bag sub mozaic, in sapa veche si sa incerc sa il rup asa. Nu de alta, dar am sapa de 10 cm in cel mai jos punct al baii...nu stiu cine draq a coordonat lucrarea la blocul asta

Comentariu

Utilizati rotopercutorul chiar daca face zgomot. Daca mozaicul nu este prins bine pe sapa, ar trebui sa se desprinda rapid bucati. In loc de dalta utilizati spitzul.
                          Daca ati desfacut o bucata, se poate incerca sa introduceti dalta sub mozaic pentru al forta putin, cu atentie totusi sa nu va ramiti sau sa distrugeti sculele.
                          In cazul in care adera bine la suport, mergeti cu pas mic cu rotopercutorul.
                          Cu ciocanul manual ar trebui sa mearga si mai greu.

Comentariu

Am inteles. Multumesc de raspuns! Asta e...doape de urechi, rabdare si curaj

In alta ordine de idei, daca diferenta intre podeaua baii (placa de beton) si podeaua holului e de aproximativ 10 centimetri, o aduc la nivel din sapa sau pot pune inainte de sapa si un strat de extrudat? Ma gandesc ca 8 centimetri de sapa sunt destul de mult si mi-e sa nu crape sau ceva.

Comentariu

Pierdere de timp. Am pierdut doua zile cu un ciocan rotopercutor de pomana. Am reusit sa sparg 30cm patrati. A fost bine ca am gaurit inainte mozaicul si apoi am venit cu spit si baros ca altfel nici atat nu faceam.
                              Ma duc luni si inchiriez un ciocan demolator si ii dau sa ii sara mucii.
                              Imi place sa cred ca la Mircea nu a fost bine prinz mozaicul de sapa sau ceva ca altfel nu stiu cum putea fi simplu.

Atasez si doua poze cu toata isprava
                              Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC04813.JPG 
Afișări:	1 
Mărime:	909,3 KB 
ID:	606865
                              Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC04815.JPG 
Afișări:	1 
Mărime:	841,8 KB 
ID:	606866

Comentariu

Dvs. scoateti totul pana la placa de beton sau doar mozaicul?
                                Aveti grija ca ciocanul demolator produce vibratii puternice, sa nu aveti probleme cu vecinii si sa le faceti daune.

Comentariu

Procesare...
                                X