Hidroizolare beci

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță Tot
postări noi

  • Avatar Vizitator
    Vizitatorul a răspuns
    Stimati domni,
    am citit interventiile dumneavostra referitor la izolarea beciurilor(subsolurilor) si ma nedumerit o "idee" legata de panza freatica. Sigur numai aceasta are o influenta negativa asupra peretilor ? apa provenita de la ploaie , de pe acoperis , zapada , nu afecteaza peretii beciurilor?
    Multe persoane vad ca se gandesc numai la nivelul panzei freatice fara a mai lua in calcul si alti factori.
    O alta influenta cred ca o are si "compozitia" solului .
    Astept o explicatie referitor la aceasta "idee".
    La revedere si felicitari pt. site , emisiune si revista.
    Bafta in continuare
    Nicu

    Lasă un comentariu:


  • SpecialistulMC
    a răspuns
    Stimate d-le Theo,
    Din pacate nu cred ca va da rezultate o solutie de hidroizolare pe interior in cazul dvs. Daca pinza de apa freatica se ridica ea va crea o presiune care va dezlipi hidroizolatia facuta la interior. Oricum peretii subsolului vor fi imbibati cu apa si daca sunt de zidarie vor fi afectati. Consider ca este o greseala sa nu se faca o hidroizolatie de protectie a peretilor subsolului chiar si in conditiile in care nu exista probabilitatea cresterii nivelului apei freatice. Pamintul este oricum umed si aceasta umezeala migreaza in structura casei producind tot felul de neplaceri.

    Lasă un comentariu:


  • theo
    Vizitatorul a creat un topic Hidroizolare beci

    Hidroizolare beci

    Am o problema legata de infiltratii in beciul casei ,panza freatica s-a ridicat peste masura ,iar apa a inceput sa-si faca loc prin peretii beciului (2,5m sub nivelul solului) .mentionez ca nu am prevazut nici un fel de hidroizolatie la constructie pentru ca raul era "linistit",acum cu atatea inundatii am inceput sa am aceasta problema .ce se poate face ?nu vreau sa sap pe langa casa ,vreau o izolatie din interior ,se poate ,exista materiale care sa faca fata ?

    Multumesc sfatuitorilor competenti!
Procesare...