Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme grave acoperis

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Probleme grave acoperis

  Buna ziua, dupa îndelungi negocieri cu administratoarea, s-a reusit încheierea unui contract cuno firma, ptr repararea acoperisului. In urma cu o săptămână, au decopertat si au turnat sapa, apoi nu au mai venit sa puna cartonul. In acest timp, a plouat si ne-am trezit la burlanele de scurgere cu in adevărat potop de apa, care a afectat pana jos toate ap. La noi la ultimul etaj, s-a întins spre celelalte camere, am stat 3 zile fără lumină. In final au revenit, au pus cartonul dar de 1 săptămâna curge in continuu. Explicația a fost ca s-a infiltrat sub sapa, iar acum să mai asteptam încă 1 săptămâna sa se scurga toata apa. Va rog mult, suntem disperati, ne-distrus toata casa, daca stie cineva sa ne explice dacă asa este normal, adică sa se scurga apa de atâta timp, multumesc

 • #2
  Răspuns la: probleme grave acoperis

  nu prea era normal sa inceapa lucrarea si sa o lase neprotejata la ploaie, daca este apa infiltrata consider lucrarea compromisa. exista un contract?

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: probleme grave acoperis

   Da, s-a încheiat contract si a fost achitată si prima rata.

   Comentariu


   • #4
    Răspuns la: probleme grave acoperis

    Calculati pierderile pricinuite de faptul ca nu s-au tinut de treaba( deci din vina lor aveti aceste neplaceri ) si la sfarsitul lucrarii cand e gata totul , le retineti acesti bani din diferenta ramasa de dat . Puneti treaba asta pe tapet , administratorului / administratiei sa nu mai plateasca nici o transa pana la finalul lucrari ca sa va puteti recupera pagubele .
    Si din nimicuri poti face ceva bun .

    Comentariu


    • #5
     Răspuns la: Probleme grave acoperis

     Exista acest risc atunci cand lucrezi la hidroizolatia terasei iar perioada ar fi trebuit aleasa mai bine. Acum, in prag de toamna, destul de riscanta pornirea lucrarilor si din pacate se si vede acest lucru.
     Masurile de protectie se pot lua de constructor numai daca suprafata si caracteristicile terasei permit, cam greu sa protejeze o terasa foarte mare si aceasta in mod eficient. La aceasta ar fi trebuit sa se adauge si grija dvs. o folie ar mai fi diminuat din efecte.
     Greu de spus cine este vinovat si cine va suporta pierderile, depinde ce scrie si in contract.
     Cert este ca vremea rece va ingreuna efectuarea lucrarilor si aceasta la calitatea scontata. Sa speram ca vremea va mai fi ingaduitoare cu dvs.

     Comentariu

     Procesare...
     X