Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Termoizolare si hidroizolare terasa

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Răspuns la: Termoizolare si hidroizolare terasa

  Cum ati realizat cuptorul? Foto aveti?

  Comentariu


  • Răspuns la: Termoizolare si hidroizolare terasa

   Am o terasa mostenita pe care anul trecut am "inglobat-o" in casa, fara pic de hidroizolatie. Peretii sunt umezi pe o inaltime de 50cm. Peretii sunt din BCA tencuiti clasic si finisati cu tinci alb. Vreau sa o hidroizolez folosind sikamur injectocream(pt ruperea capilaritatii), sikamur dry(mortar de asanare) si sikamur finish(mortar de finisare). La sapa inca nu m-am gandit . Acum intrebarea:

   A folosit cineva aceste produse ? Au rezultate sau NU ?

   Comentariu


   • Răspuns la: Termoizolare si hidroizolare terasa

    Aveti foto exterioare cu terasa inainte si dupa inglobare? Daca este din BCA si nu aveti o zona mare de acoperit, se poate lua in calcul taierea sub BCA si introducerea membranei bituminoase.

    Comentariu


    • Răspuns la: Termoizolare si hidroizolare terasa

     NU , nu am fotografii; si sincer ma interesa daca cineva a folosit aceste produse sau ceva similar.

     Comentariu


     • Buna ziua. Vreau sa realizez o termoizolatie si hidroizolatie la interiorul unei camere la bloc.


      Sufragerie are 2 pereti exteriori:


      1. Perete spre V care are aplicat un strat de rigips pe interior. la exterior nu este izolat, iar pt ca blocul este din placi, exista un rost intre etaje, pe unde se infiltreaza apa, din acest motiv la nivelul tavanului mi-a aparut mucegai.


      2. perete spre N unde am aplicata o scafa de rigips cam de 15 cm adancime, iar la exterior la fel ca la celalalt perete. Iarna pe acest perete se formeaza condens si apare mucegai.


      Eu vreau sa dau jos rigipsul de pe ambii pereti, sa dau cu o solutie antimucegai, apoi cu o pasta hidroizolanta, sa pun extrudat de 3 pe peretele dinspre V(as ingropa astfel tevile de cupru de la centrala), iar pe peretele dinspre N sa pun vata minerala de 15 intre profile de aluminiu, ca sa nu umblu la tevile deja puse pe acel perete.


      Imi puteti recomanda ce materiale sa folosesc sau daca mai exista alte modalitati de realizare a acestor lucrari?


      Atasez foto cu cei 2 pereti si exteriorul blocului.
      Fișiere atașate

      Comentariu


      • La ce etaj sunteti? O hidroizolare sau reparare a rosturilor dintre placi ar trebui facuta pe exterior. Nu puteti termoizola pe exterior?

       Comentariu


       • stau la 2, as fi vrut sa termoizolez la exterior, dar nu ma lasa cei de la primarie, spun ca trebuie facut tot blocul.
        As lua un alpinist sa pun banda de aluminiu cu bitum pe rosturi la exterior.

        Comentariu


        • deci nimeni nu are nicio idee

         Comentariu


         • Da, ar trebui realizata izolatia pe toata fatada blocului. Participa toti proprietarii.
          Daca problema este rostul, puteti incerca o izolare dar trebui intai constata starea de degradare. Se poate umple zona rostului cu spuma poliuretanica dar va trebui sa sigilati cu un etansat flexibil. Banda de butil este o varianta, lipita pe zona rostului.

          Comentariu


          • OK.MULTUMESC. dar cum scap de mucegaiul deja aparut ? doar sa curat cu solutii antimucegai? eu cred ca am si sub scafa din rigips.
           iar pe unul din pereti am rigips lipit direct pe el. eu ma gandeam ca este mai bine sa il dau jos si sa pun extrudat de 3.

           Comentariu


           • Mucegaiul se curata doar cu solutie antinucegai sau se razuieste. Este doar efectul. Pentru a constata ce este in spatele structurilor, puteti doar sa desfacti o mica zona, nu este obligatoriu sa fie peste tot.

            Comentariu

            Procesare...
            X