Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Constructie bazin de apa potabila si hidroizolatie

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Constructie bazin de apa potabila si hidroizolatie

  Va rog cine are documentatie privind construirea bazinele de apa potabila sau orice sfat privind construirea lor, izolare , materii prime , absolut orice sfat privind acest lucru.
  Multumesc mult.

 • #2
  Nu se mai practica bazinele de apa potabila din BA.

  Comentariu


  • #3
   Multumesc . Nu dooresc sa fac bazinul din BA ., ci din beton dar nu cunosc pasii care trebuiesc parcursi . Respectiv materie prima , izolatie , preparare material smd. Va multumesc si astept sfaturile dumneavoastra

   Comentariu


   • #4
    BA = beton armat

    Comentariu


    • #5
     scuze dar din ce ?

     Comentariu


     • #6
      Ar fi utile mai multe detalii despre ceea ce doriti sa faceti, inclusiv la ce o sa utilizati apa respectiva si sursa de alimentare.

      Comentariu


      • #7
       Postat în original de mitica68
       scuze dar din ce ?

       Rezervoare de apa potabila din material plastic.

       Comentariu


       • #8
        Am o casa la tara . Sursa de apa care alimenteaza satul nu este functionala decat 1 zi pe saptamana. Doresc sa construiesc un bazin de acumulare a apei de dimensiune 2x1,5x1,5x1,5 din beton in care sa colectez apa potabila pentru a putea fi folosita mai apoi in cursul saptamanii cand nu este apa in retea .Initial vrea sa folosesc apa doar pentru uzul menajer *masina de spalat, baie etc. . Presiunea in retea vreau sa o realizez cu un hidrofor . Se poate ? Multumesc mult .

        Comentariu


        • #9
         Daca aveti baie si toaleta in casa aveti un consum de 3.5m3/saptamina /3 persoane . Achizitionati rezervor din fibra de sticla cu capacita minim 4 m3 si il puteti monta ingropat in camin betonat . Betonul simplu nu asigura conditii de pastrare a apei .In camin se monteaza si hidroforul .

         Comentariu


         • #10
          De unde se poate achizitiona un rezervor din fibra de sticla ? Si sunt si mai mari de 5 m 3? Si cunoasteti aproximativ pretul ?
          Va multumesc mult.

          Comentariu


          • #11
           Gasiti astfel de rezervoare din polietilena, cu diverse capacitati in gama de produse Valrom. Capacitatile disponibile sunt 300L, 500 L, 1000 L, 2000L, 3000L si 5000L.

           Sunt disponibile in diverite forme si dimensiuni, etanse, subterane sau nu, insa nu va recomand stocarea unei cantitati mari de apa pe termen lung si apoi folosirea acesteia ca apa potabila. De regula se poate pastra apa, in rezervoare simple de polietilena - maxim 30 zile.

           Apa stocata poate fi folosita numai in scopuri menajere.

           Pentru apa potabila se poate utiliza in conditii de siguranta un alt tip de rezervor, rezervorul Aquapur. Acesta are peretii in structura de tip sandwich, ingloband tehnologia cu argint activ. Este disponibil in 3 variante, cu volume de 300 L, 500L si 750 L. Exista posibilitatea cuplarii mai multor variante de executie astfel incat capacitatea de stocare sa fie marita.

           Puteti contacta un distribuitor Valrom si veti obtine toate informatiile financiare de care aveti nevoie.

           Comentariu


           • #12
            Am vizualizat ofertele firmei VALROM si pot sa va spun ca nu ma incadrez in preturile dumnealor. Pentru un rezervor de 3000 L pretul este undeva in jur de 15,000,000 lei . Prea mult pentru mine. Daca ma puteti ajuta cu etapele construirii unui bazin din beton armat , ar fi foarte bine . Stiu ca nu mai este la moda dar este varianta cea mai ieftina oentru mine .
            Va multumesc mult pentru ideile dumneavoastra.

            Comentariu


            • #13
             Nu cred ca o sa puteti realiza o lucrare de calitate, care sa fie impermeabila, sa nu altereze calitatea apei, sa fie etansa, impermeabila etc. cu mai putin de 15 mil.

             Acele rezervoare speciale va scutesc de mult munca, se instaleaza relativ repede si fara batai de cap ca turnatul betonului - armare etc.

             Eu zic sa va mai ganditi.
             VYS Blog - 100 % D I Y
             Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

             Comentariu


             • #14
              Domnilor va multumesc pentru toate sfaturile date dar....................eu vreau sa fac un bazin de apa din BETON . As fi foarte recunoscator daca cunoasteti pasii care trebiuesc parcursi , respectiv materiale , mod de preparare , alte componente ce trebiue adaugate in mortar smd. Raman vesnic recunoscator . BAZIN DE APA DIN BETON ARMAT
              Mersi mult.

              Comentariu


              • #15
               DOMNILOR. MAI INCET CU ATATEA SFATURI !
               ORICUM VA MULTUMESC PENTRU SFATURILE DUMNEAVOASTRA
               CU RESPECT

               Comentariu

               Procesare...
               X