Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Acoperis bloc

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Acoperis bloc

  Buna seara. Am un apartament la ultimul etaj. De ceva vreme a inceput sa imi ploua in casa. In aceasta primavara/vara as vrea sa izolez terasa. Daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu materialul/grosimea cu care as izola. Pe langa asta as vrea ca inainte de a pune cartonul , as vrea sa si izolez terasa cu polistiren expandat/extrudat sau alte solutii. Multumesc !

 • #2
  Pot sa va spun cum am facut la mine . Am 6 ani si nu sunt probleme. Cand a fost vremea prielnica cu o casma si alte utilaje am cojit tot pana la placa(sapa). Am curatatat toate fisurile si cu adeziv sau ciment am astupat toate zonele cu problema prin acre putea intra apa,apoi am pus polistiren extrudat de 5 peste care am turnat o sapa minima sa nu se arda polistirenul al termoizolatie. Cand s a uscat sapa am dat 2 (poti da chiar 3 )straturi cu amorsa bituminoasa dupa care am lipit membrana bituminoasa 3,5 cu fibra precum tabla in sensul curgerii apei,trebuie avut grija ca toate suprapuneriele sa fie lipite etans. La mine a fost teva de scurgere pluviala si a trebuit sa improvizez o etansare mai buna in acea zona.

  Comentariu


  • #3
   Presupunem ca este un apartament la bloc si nu o casa, da? La bloc astfel de lucrari se fac prin contributia tuturor si nu doar a celui de la ultimul etaj. Lucrarea are un pret semnificativ.
   Care este starea actuala? Cu ce este acoperita?
   Sigur ca se poate introduce un strat de izolare termica insa va trebui sa constatati intai starea de degradare, sa decopertati si sa refaceti anumite straturi. Exista o sapa de panta care poate fi buna sau poate necesita reparatii.
   Se poate face si o sarpanta daca toti cei din bloc sunt de acord si participa financiar. Discutia poate fi mai lunga.

   Comentariu

   Procesare...
   X
   sigla BRAT