Urmareste-ne pe Facebook Conso ia credit

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Hidroizolatie

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Hidroizolatie

  Heeelp am nevoie de ajutor,situatia este in felul urmator locuiesc de 1 an de zile intr.un bloc de 10 etaje cu acoperis tip terasa la et 10,trei apartamente a 50m2 fiecare cu cate o pluviala...in vara au chemat pe cineva sa schimbe scurgerile cu toate ca nu aveam probleme....ce a facut omul respectiv a scos tevile vechi le.a inlocuit cu unele de plastic,un fel de teava cu palarie cam de jumate de metru,dar in jurul lor a facut niste gropi de toata frumusetea a scos de acolo boltari ce a mai scos nu stiu...efectiv in jurul scurgerii e ca o chiuveta e o groapa...cred ca urmatorul nivel e tavanul meu..
  de atunci a inceput nebunia,l.am sesizat a venit a desfacut iarasi acolo ne.a turnat niste smoala la galeata in groapa aceea o mai ridicat.o putin si atat.acum el zice ca ne ploua din cauza covorului si trebuie refacuta toata suprafata...sfatuiti.ma va rog ce sa fac...eu cred ca trebuie refacuta si zona aceea cu groapa dar care sunt pasii corecti va roggg ajutati.ma

 • #2
  In foto se vede o infiltratie de apa pe langa teava de scurgere. Este foarte probabil sa fie o neetanseitate pe terasa daca s-a umblat doar la acea zona. Daca nu s-a etansat strapugerea corect, acesta este rezultatul. Pe restul terasei se poate constata daca sunt probleme sau nu. Teoretic, daca sunt probleme doar pe o zona se poate reface doar acea suprafata.

  Comentariu


  • #3
   Pas cu pas ce ar trebui sa faca "mesterul"acesta?e ok sa lase groapa aceea in jurul scurgerii?cu ce ar putea sa o umple sa o aduca la nivelul la care era?el ne.a spus ca singura varianta e sa refacem tot covorul si nu vor mai fi probleme....dar mi.e teama ca nu e pusa bine teava aceea cum ati spus si dumneavoastra nu e etansa strpungerea care ar fi solutia cea mai sigura?explicati.mi va rog din suflet multumesc mult de tot

   Comentariu


   • #4
    Depinde cum arata acea "groapa" in mod normal se va umple cu materiale de egalizare si la final se toarna o sapa pe langa scurgere. Etansarea se realizeaza la nivelul acelei palarii si al hidroizolatiei, cu un minim de panta pentru canalizarea apei catre scurgere. Atat timp cat trece atat de multa apa pe langa scurgere sau zone neetanse ale hidroizolatiei, este clar ca aveti o problema semnificativa.

    Comentariu

    Procesare...
    X
    sigla BRAT