Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Picurator pentru terasa deja placata

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Picurator pentru terasa deja placata

  Buna ziua,

  As dori sa ma ajutati cu o solutie pentru o terasa placata acum 10 ani, insa care nu are sistem de picurare. In concluzie, toata apa se scurge pe peretii si pe geamurile de sub terasa.
  Din cate am inteles, acest sistem de picurare ar fi trebuit sa fie montat inainte ca terasa sa fie placata dar din pacate nu s-a intamplat asta.
  Acum, la aproape 10 ani de la momentul ala peretii de sub terasa sunt pur simplu verzi, de la apa scursa de pe terasa, arata complet inestetic.
  O sa ma apuc sa curat tencuiala decorativa insa asta nu va rezolva problema, probabil in 3-4 ani peretele va fi din nou verde.

  Asadar, ce solutie imi puteti recomanda?
  Multumesc anticipat.

 • #2
  Cu multa atentie si bibileala , cred ca se poate monta si acum . Practic , se taie cu discul un sant la marginea gresiei , si se monteaza picuratorul cu ceva adeziv . Complicat si nu prea .
  problema este ca apa nu cade pe linia perpendiculara , deoarece fizica este facuta sa ne incurce , si nu este ca in carte . Apa va cadea si pe perete , dar in principiu , scapati de o mare parte din ea.
  Posibil ca peretele acela pe care s-a scurs apa , sa fie afectat deja , daca nu , spalat cu ceva solutii si presiune , apoi gasiti o solutie de impregnare , sau mai simplu , o solutie de apa de stica care este ieftina si protejeaza ..
  . Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_20180602_184940.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	448,4 KB 
ID:	674214 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_20180602_184934.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	397,8 KB 
ID:	674215 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_20180602_184947.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	398,2 KB 
ID:	674216
  Instalatii verificari-revizii gaze

  Comentariu


  • #3
   Postat în original de musique Vezi post
   As dori sa ma ajutati cu o solutie pentru o terasa placata acum 10 ani, insa care nu are sistem de picurare. In concluzie, toata apa se scurge pe peretii si pe geamurile de sub terasa.Din cate am inteles, acest sistem de picurare ar fi trebuit sa fie montat inainte ca terasa sa fie placata dar din pacate nu s-a intamplat asta.
   Acum, la aproape 10 ani de la momentul ala peretii de sub terasa sunt pur simplu verzi, de la apa scursa de pe terasa, arata complet inestetic.O sa ma apuc sa curat tencuiala decorativa insa asta nu va rezolva problema, probabil in 3-4 ani peretele va fi din nou verde.Asadar, ce solutie imi puteti recomanda?
   .
   Va rog sa postato foto cu starea actuala a terasei, in zona unde ar trebui sa fie picuratorul.

   Comentariu


   • #4
    Postat în original de Mircea G Vezi post
    Cu multa atentie si bibileala , cred ca se poate monta si acum . Practic , se taie cu discul un sant la marginea gresiei , si se monteaza picuratorul cu ceva adeziv . Complicat si nu prea .
    Corect, rabdare, atentie la detalii. Din pacate nu gasiti pe cineva (99.99% din cazuri) sa faca o astfe de lucrare si totul se va rezuma la pasionati sau beneficiari priceputi, care sa aiba un minim de scule. Fixarea se poate face cu un adeziv de montaj. Picuratoarele din comert, cele din magazinele de bricolaj sunt unele destul de mici la dimensiuni si ieftine. De dorit ar fi un picurator mai pofesional.
    Pentru terasa ta, Mircea, este suficient.

    Comentariu

    Procesare...
    X
    sigla BRAT