yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Hidroizolare fundatie - etape si materiale; raport bun calitate pret

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Hidroizolare fundatie - etape si materiale; raport bun calitate pret

  Buna ziua,

  Ma aflu intr-o situatie delicata si am nevoie de un sfat. Este nevoie sa hidroizolez fundatia casei care se pare ca nu a fost izolata.

  Am purtat cateva discutii cu doi constructori dar fiecare are propria versiune despre ceea ce ar treubui facut.

  Stie cineva, va rog, care sunt etapele unei astfel de lucrari?

  Unul din constructori imi propune sa curatam fndatia, sa o lasam sa se usuce, sa dam cu un bitum lichid iar apoi sa lipim polistiren extrudat de 3 cu un material care cica este ca un fel de cauciuc - presupun ca este un mortat ceva pe baza de bitum. Apoi punem pietris de o anumita granularitate pana la cel putin jumatatea fundatie, tasam, umplem ce ramane cu pamant, turnam trotuar,
  (personal eu as mai adauga dupa trotuar si introducerea unei mastic, bitum, ceva intre trotuar si casa ca sa nu intre apa - am vazut eu pe net )

  Acum...pe internet vad alte metode recomandate, cu carton bituminat, apoi polistiren, apoi o folie...

  Ce parere aveti? Ce ma sfatuiti? Ce sa aleg ca sa obtin si un raport calitate-pret bun. Adica..nu as efectua o lucrare scumpa de care n-am nevoie (gen casa pe un pamant mlastinos a carei fundatii trebuie izolata f bine), dar nici nu vreau sa ma zgarcesc. Daca fac lucrarea asta, vreau sa ma asigut cat se poate ca rezolv problema.

  Multumesc frumos • #2
  Intai de toate cum arata structural fundatia respectiva? Ce adancime are si cum este turnata, in sant drect sau s-a utilizat cofraj? Este o problema cu umiditatea solului in zona dvs.? Avei demisol sau subsol? Va rog sa pezentati cat mai multe detalii despre realizarea fundatiei si casei.

  Comentariu

  Procesare...
  X
  sigla BRAT