Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Hidroizolatie si termoizolatie beci

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Hidroizolatie si termoizolatie beci

  Salut! Am un beci lipit printr-o nisa de casa (pe sub trotuar). Ideea e ca iarna face pe tavan foarte mult condens care cade pe pardoseala si pe tot ce e in beci. Beciul nu este acoperit. As vrea sa fac o casuta mica peste, care sa fie izolata. Casuta sa tina pana in dreptul trotuarului, pana in gura de aerisire dinspre casa. Intrebarile mele sunt: 1) cu ce as putea hidroizola/termoizola trotuarul dintre casa si casuta peste beci si 2. cum sa hidroizolez/termoizolez in restul partilor exterioare (sap pe langa beci cat pot, pun hidroizolatie pe care o prind mai de sus de OSB, polistiren si apoi las pamantul?)? Sau trebuie altfel?
  Multumesc de ajutor.
  Fișiere atașate

 • #2
  Dacă suporta placa de peste beci atunci polistiren extrudat XPS de 8 cm peste placa, apoi o sapa din beton armat cu plasa sudata de 6mm.
  Pentru pereții exteriori decopertează, spala peretele, hidroizoleaza apoi amorsa bituminoasa pe care lipești polistiren extrudat XPS, membrană cu crampoanele spre perete și acoperi din nou.

  Comentariu


  • #3
   Condensul pe tavan se datoreaza umiditatii excesive in beci si faptului ca placa de beton este rece. Vaporii din aer condenseaza pe tavan.
   Masuri ar trebui realizate:
   -eliminarea sursei de umiditate daca este posibil
   -ventilarea beciului intr-o masura mai buna
   -termoizolarea placii, izolatie pe tavan pana se face acoperirea peste placa,

   Comentariu

   Procesare...
   X