Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Evitarea puntilor termice la tamplarie!

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Evitarea puntilor termice la tamplarie!

  Cele mai mari pierderi de caldura in anotimpul rece sunt la planseele cladirilor, dar mai ales in jurul ferestrelor si a usilor. In ultima perioada se construiesc case cu fundatii solide si pereti grosi peste care se aplica o izolatie cu polistiren, deci prin acesti pereti se pierde foarte putina caldura. Tamplariile(ferestre, usi) sunt din lemn stratificat, PVC sau aluminiu cu sticla termopan, care la randul lor sunt foarte eficiente.
  Tamplaria se monteaza cu ajutorul spumei poliuretanice, dar aceasta isi pierde proprietatea de izolant foarte bun atunci cand se taie surplusul de spuma expandata. Deci intre pereti si tamplarie se v-a forma o punte termica.
  Pentru etansarea acestei punti termice se poate folosi niste benzi de etanseizare precomprimate rezistente la umiditate. Aceste bezi se monteaza pe tocul tamplariilor jur imprejur, ele avand o parte autoadeziva. Acest lucru se face inaintea montarii tamplariei in perete. O alta solutie pentru tamplaria deja montata ar fi un silicon special care se poate aplica peste spuma poliuretanica deja expandata. Acest silicon adera excelent pe toate suprafetele si dupa uscare poate fi vopsit.
  Nu lasati caldura sa iasa din locuintele dvs.! O casa bine izolata reduce costurile si facturile, iar bani economositi le puteti folosi in alte scopuri personale!

 • #2
  Ce spuneti de topicul http://www.misiuneacasa.ro/forum/sho...+precomprimata ?
  Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

  Community Manager MC

  Comentariu

  Procesare...
  X