Codul bunelor ferestre REHAU

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • gabriel20
    Incepator
    - Exclus de pe forum -
    • 14.mai.2013
    • 1

    Codul bunelor ferestre REHAU

    Codul bunelor ferestre rehau este un ghid oferit de REHAU pentru cei interesati sa aiba ferestre de calitate.

    In prima sectiune, “Cum se realizeaza corect o fereastra”, sunt prezentate elementele componente ale unei ferestre si modul in care acestea sunt prelucrate pentru a obtine o fereastra sau o usa din profile PVC.

    Alegerea profilului este un pas esential: beneficiarul trebuie sa aleaga profilele in functie de specificul cladirii, de orientarea sa, de cerintele de siguranta si de cele de izolare termica si fonica.

    In continuare, sunt prezentate etapele realizate efectiv in fabrica: realizarea gaurilor de drenaj si de ventilatie, armarea, sudarea profilelor, debavurarea, montarea garniturilor, montarea feroneriei etc. Pentru o buna intelegere a acestor operatiuni, REHAU pune la dispozitia vizitatorilor filmul “Cum se realizeaza corect o fereastra”.

    A doua sectiune este dedicata montajului unei ferestre cu profile PVC, precum si recomandarilor REHAU privind operatiunile necesare si elementele constructive de luat in considerare. Spre exemplu, se recomanda utilizarea profilului solbanc si a foliilor de interior si de exterior. Profilul solbanc permite o montare corecta si sigura a glafului interior si a celui exterior, iar foliile protejeaza zona de contact dintre zid si rama, adica zona in care a fost introdusa spuma poliuretanica. Folia de interior este impermeabila la vapori si la apa, iar folia de exterior este permeabila la vapori, dar impermeabila la apa. Utilizarea acestora contribuie la buna izolare a ferestrelor. In filmul “Cum se monteaza corect o fereastra”, sunt prezentate cateva cazuri de montaj, cu ilustrarea unor aspecte tehnice esentiale pentru buna functionare a ferestrei.

    Daca sunteti interesat de aspectele tehnice pe care le presupune o fereastra si doriti informatii aprofundate despre tamplaria din PVC sau despre proiectul Codul Bunelor Ferestre, astept intrebarile dumneavoastra
  • Consultant Tamplarie
    Moderator
    • 27.mai.2008
    • 904

    #2
    Răspuns la: Codul bunelor ferestre REHAU

    Postat în original de gabriel20
    Alegerea profilului este un pas esential: beneficiarul trebuie sa aleaga profilele in functie de specificul cladirii, de orientarea sa, de cerintele de siguranta si de cele de izolare termica si fonica.
    Imi permit sa reformulez: Alegerea profilului este un pas esential: beneficiarul trebuie sa fie indrumat pentru a alege profilele in functie de specificul cladirii, de orientarea sa, de cerintele de siguranta si de cele de izolare termica si fonica.

    Comentariu

    Procesare...