Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Evaluare stare termopane - Bucuresti

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Evaluare stare termopane - Bucuresti

  Salut, ma puteti indruma catre cineva care ma poate ajuta cu situatia mea?

  Pe scara va incepe reabilitarea si se vor schimba si termopanele. Eu am deja termopane dar nu le-am ales eu, fostul proprietar le-a pus in 2012 si eu la cumparare nu le-am schimbat. As vrea sa stiu in ce stare sunt profilele/feroneria/geamurile. Am inteles ca sunt ceva aparate cu care se vede tipul de foaie, etc. Nu ma pricep la termopane, de asta caut ajutor la cineva din domeniu.

  Intrebarea/cererea mea este, stiti pe cineva care poate veni la apartament, contracost, si sa faca o evaluare? Nu vreau nimic sofisticat, vreau sa stiu ce tip de foi de geam am, cat de bune sunt profilele actuale si daca termopanul nou din oferta de reabilitare este mai bun sau mai prost decat ce am eu deja pus. Eu sunt din Bucuresti si apartamentul este in zona Dristor.

  Am pus si o poza cu modelul /tipul de termopan care se va monta la reabiliatare. Orice informatie este binevenita

  Mersi, Valentin

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	termo.jpg 
Afișări:	2 
Mărime:	218,4 KB 
ID:	642597

 • #2
  Răspuns la: Evaluare stare termopane - Bucuresti

  Ceea ce este in hartia respectiva pare a fi o tamplarie standard, nimic special. Profil cu 5 camere este deja clasic, feroneria Vorne nu este ceva superior. Sticla de 24mm este depasita, standardul poate fi o sticla cu 3 foi de geam cu control solar - 4S.
  Din curiozitate, pe tamplaria dvs, ce scrie? Aveti vreo inscriptie pe undeva? Feroneria ar trebui sa aiba numele stantat, tot geam de 24 cred ca aveti si dvs.
  Este posibil ca intre tamplaria dvs. si cea de la reabilitare sa nu fie diferente, cea nou poate fi mai slaba calitativ.

  Comentariu


  • #3
   Răspuns la: Evaluare stare termopane - Bucuresti

   Mersi pentru raspuns, eu am de la Rehau + feronerie Roto cu 2 foi. Am decis sa pastrez ce am din doua motive: 1. ce imi propun ei desi sunt noi au ales cele mai ieftine variante 2. n-am incredere ca cei care vin sa le puna se si pricep.

   Comentariu


   • #4
    Răspuns la: Evaluare stare termopane - Bucuresti

    Inteleg ca sunt in stare buna, atunci nu merita efortul de a le schimba. Cel mult, se poate schimba sticla cu un pachet mai bun, tripan, daca doriti o izolare mai buna. In acest caz va trebui schimbata si bagheta odata cu sticla.

    Comentariu

    Procesare...
    X
    sigla BRAT