Am o fereastra de termopan din profil PVC Trocal Innonova 70AD 5 camere in forma rotunda cu diametrul de 1.35m. Vreau sa tai spuma si sa finisez pe interior in zona lui. Va rog sa ma sfatuiti cum sa fac ca finisajul sa ia forma perfecta de cerc asa cum este si cea a geamului pt a nu se observa abateri foarte mari. Acum este tencuit si se vad oarece abateri! Exista cumva un fel de glaf circular cu care sa imbrac cercul respectiv. Nu am vazut pe nicaieri si probabil daca fac pe comanda costa ceva. Cred ca tot metodele clasice si o mana de meserias ar putea rezolva. Dvs. ce ma sfatuiti?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Reparatii dupa montare ferestre PVC cu geam termopan
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
-
Am reparat saptamana trecuta marginile de la grafurile de aluminiu (imbinarea cu peretele) punand un strat de silicon acrilic Ceresit alb. Lucrarea am facut-o pe suprafetele uscate, curatate de praf, seara dupa ora 17.00 (deci nu in bataia soarelui) si cu 3 zile inainte de ploaie. Acum, dupa ploaia de sambata am constatat ca tot siliconul este facut ca o pasta si se scurge tot.
Calitate proasta sau trebuia sa pun silicon sanitar?
Multumesc.
Comentariu
-
Postat în original de brasilAm o fereastra de termopan din profil PVC Trocal Innonova 70AD 5 camere in forma rotunda cu diametrul de 1.35m. Vreau sa tai spuma si sa finisez pe interior in zona lui. Va rog sa ma sfatuiti cum sa fac ca finisajul sa ia forma perfecta de cerc asa cum este si cea a geamului pt a nu se observa abateri foarte mari. Acum este tencuit si se vad oarece abateri! Exista cumva un fel de glaf circular cu care sa imbrac cercul respectiv. Nu am vazut pe nicaieri si probabil daca fac pe comanda costa ceva. Cred ca tot metodele clasice si o mana de meserias ar putea rezolva. Dvs. ce ma sfatuiti?
Postat în original de RanettiusAm reparat saptamana trecuta marginile de la grafurile de aluminiu (imbinarea cu peretele) punand un strat de silicon acrilic Ceresit alb. Lucrarea am facut-o pe suprafetele uscate, curatate de praf, seara dupa ora 17.00 (deci nu in bataia soarelui) si cu 3 zile inainte de ploaie. Acum, dupa ploaia de sambata am constatat ca tot siliconul este facut ca o pasta si se scurge tot.
Calitate proasta sau trebuia sa pun silicon sanitar?
Multumesc.
Comentariu
-
-
-
-
Re: Finisaj geamuri termopan!
Postat în original de ciprian_celebrulAs dori sa-mi spuneti cu ce materiale se pot finisa geamurile termopan in partea de exterior a casei?
Multibatul rezista pe spuma data pe langa geam?
Ce-mi recomandati ?
Va multumesc!Cu respect.
Comentariu
Comentariu