Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Recomandare firma serioasa cu preturi foarte bune ( la PVC )

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Recomandare firma serioasa cu preturi foarte bune ( la PVC )

  Buna seara tuturor !

  Doresc ma apuc de renovarea unui apartament de 3 camere din Bucuresti ( la granita dintre Sectoarele 5 si 6 ), situat intr-un bloc de 4 etaje, la etajul 3. Bugetul meu este foarte limitat, atfel incat principalul aspect la care ma uit, de departe, va fi suma finala. Asta nu inseamna implicit ca m-as multumi cu cea mai slaba calitate, in niciun caz, ceea ce caut este un "best buy", PVC-ul sa fie de la un producator cunoscut nu de care n-am auzit niciodata in viata mea, feronerie decenta, si asa mai departe. Foarte important, desi am vazut ca se practica mai pe la toate firmele, sa aibe si plasele de tantari incluse in pret.

  Ma adresez in special celor care au fost in aceeasi situatie ca si mine, care s-au interesat atent inainte de a alege firma cu care sa colaboreze, stiu sigur ca au gasit un pret excelent in comparatie cu preturile concurentei si la final au fost multimi de toata lucrarea. Daca nu doriti sa comentati dar vedeti pe cineva care a propus o anumite firma si sunteti de acord, va rog mult macar sa dati un like ( ca un fel de +1 ).

  Ideal ar fi sa fie o firma care accepta plata in rate fixe fara dobanda cu carduri de genul Card Avantaj. Ar fi un plus, dar nu-i musai. Daca cineva care reprezinta o firma considera ca are preturi foarte bune, sub pretul pietei, imi poate scrie pe privat si voi pune la dispozitie masurile. Mentionez ca am primit deja 3 oferte dintre care una de la o firma destul de cunoscuta, aceasta avand si cel mai bun pret dintre cele 3, o voi lua in considerare drept pret de reper.

  Astept pareri, sugestii, recomandari. Multumesc !

 • #2
  Nu iti pot face o recomandare exacta pentru o firma in Bucuresti insa incearca sa consulti un reprezentant Barrier, Lucreaza bine si sunt peste medie la calitate executie tamplarie.
  VYS Blog - 100 % D I Y
  Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

  Comentariu


  • #3
   Multumesc frumos pentru sugestie.

   Astept in continuare si altele !

   Comentariu

   Procesare...
   X