45 lei am luat eu dintr-un magazin de bricolaj.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Adeziv polistiren
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
-
adesiv polistiren
Postat în original de jhonyyPostat în original de andisVA multumesc pentru sfat,cred ca am sa aleg varianta ct83 adeziv pentru lipit iar ct85 adeziv pentru spacluire,cu toate ca este putin peste bugetul meu.referitor la polistiren raman la alegerea ce am facut-o de la inceput si anume polistiren de 10 cm ETT-16FGC de la Energoterom.
Comentariu
-
-
dc ar fi fost sa-mi permit mai mult as fi ales:
1) var a: adeziv polistiren StoColl IP
masa de armare StoLevell Duo Plus
2) var b: ramanand pe Knauf as fi ales Klebespachtel (adeziv+masa armare)
Dupa umila mea parere cred ca sunt unele dintre cele mai bune variante de piata la ora actuala, asta din ce am tot cautat si eu... bine variante adresabile celor care dispun de ceva banuti in plus
Comentariu
-
-
-
corect, si eu as face la fel, am dat doar o varianta mai ieftinuta. La mine in schimb, diferenta intre styrokleber si Klebespachtel era ceva mai mare, mai ales ca styrokleber-ul l-am prins la oferta, in toamna cand am vrut sa izolez casa fiind 47 lei/sac, acum 25/sac. Am vorbit cu ei, sceptic fiind, si or zis ca producatorul nu o facut rabat de la calitate, acu ... timpul o va demonstra
Comentariu
-
Postat în original de mususi mai cred ceva, chiar dc Gemeni ma va contrazice: atat ct83, cat si 85 cat si styrokleber-ul amintit de mine cred ca sunt adezivi standard, adica in categorie medie. As crede ca printre cei profi sunt cei enumerati anterior
De ce este CT85 mai bun?
"Fibrele utilizate la adezivul si masa de spaclu Ceresit CT 85 conferã produsului urmãtoarele proprietãti:
a) Rezistentã foarte mare la întindere
b) Aderentã puternicã la stratul suport si lucrabilitate bunã
c) Rezistentã la condiþiile meteorologice extreme
d) Cea mai bunã aderentã la suprafete pe baza de ciment ( valoarea pH>10)"
Cele trei fibre continute de CT85 sunt cele de celuloza, carbon si sticla.
CT83 se utilizeaza doar pentru lipire polistiren si in nici un caz nu va fi utilizat ca masa de spaclu.
Comentariu
Comentariu