Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adeziv polistiren

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Adezivul expira intr-o luna si nu vrea sa mi-l primeasca inapoi.

Comment

• Incercati sa ii vindeti altei persoane, puteti posta un anunt pe forum, la BURSA.
      Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

Community Manager MC

Comment

• Daca ai cumparat deja polistirenul extrudat (si are fata lucioasa), il poti zgaria cu un glaspapir de granulatie mare sau cu un cui/cutter pe toata suprafata. Probat de mine si rezultatele sunt foarte bune

Comment

• Destul de dificil de indepartat intreaga "piele" a polistirenului extrudat astfel incat sa obtinem o aderenta buna pe toata suprafata.
          In urma acelor zgarieturi raman bucati de polistiren cu rezistenta scazuta care se pot desprinde usor.
          Este cel mai indicat sa cumparam si utilizam un polistinre extrudat potrivit pentru aplicatia respectiva, pentru zona de soclu sau alte zone unde este necesara aderenta la suprafata polistirenului se v autiliza un sortiment cu suprafata rugoasa/striat, de exemplu sortimentul XPS P de la Austrotherm.

Comment

• Răspuns la: Adeziv polistiren

Ce adeziv pentru lipirea polistirenului expandat pe OSB imi recomandati? Am de izolat 50mp de mansarda si nu stiu ce sa aleg. Astept sfaturile voaste.VA multumesc anticipat.

Comment

Salut tuturor!
              pentru f0rdiesel..
              Eu am folosit ceva de la DENBRAVEN
              La magazinul cu reduceri la mustata acum un ana era vreo 24 lei tubul dar consumul mi s-a parut cam cu 30% mai mare decat se lauda ei...
              Avantajul e ca se lucreaza intr-adevar curat, daca ai un pistol bun (tot den br...)
              Oricum, la testul de smulgere, a ramas polistiren lipit pe OSB, deci...OK
              Last edited by Calin Diaconu; 2 April 2023, 20:30. Reason: Eliiminare link nefunctional
              Vreau sa stiu !

Comment

Si de cate tuburi as avea nevoie pt cei 50mp ai mei?

Comment

Originally posted by f0rdiesel View Post
                  Si de cate tuburi as avea nevoie pt cei 50mp ai mei?
                  Un tub de adeziv poliuretanic Ceresit CT 84 ajunge, estimativ, pentru lipirea a 10 mp de polistiren expandat pe fatada si are un pret de circa 24 lei. Este evident ca acest consum variaza in functie de planeitatea suportului.

Comment

ce parere aveti.ce sa aleg intre weber p37 si ceresit thermouniversal?[numai pentru lipire]cei care au lucrat cu ambele materiale cred ca si-au facut o idee.sau nu e mare deosebire.diferenta de pret 5 ron la sac.

Comment

Ceresit Thermo Universal poate fi utilizat atat pentru lipirea placilor de polistiren cat si pentru stratul de spacluire al acestuia.

Comment

Originally posted by Gemini View Post
                        Ceresit Thermo Universal poate fi utilizat atat pentru lipirea placilor de polistiren cat si pentru stratul de spacluire al acestuia.
                        Acest adeziv este recomandat a fi folosit ca masa de spaclu pt o fatada catre nord? Cand ploua si este vant ploaia imi uda acest perete.Sa folosesc alt adeziv ca masa de spaclu pentru aceasta fatada? Va multumesc anticipat

Comment

Ceresit Thermo Universal este un adeziv pentru lipirea si spacluirea polistirenului. Utilizarea nu depinde de orientarea peretilor iar stratul de masa de spaclu nu trebuie sa fie expus umezelii. Peste acest strat se aplica amorsa si tencuiala decorativa care trebuie sa realizeze aceasta protectia impotriva umezelii.Stratul de masa de spalcu ce absoarbe apa si este supus procesului de inghet-dezghet se va deteriora.

Comment

• Salut,

vreau sa izolez casa si am ales pentru polistiren brandul Swisspor de 100 mm grosime Eps 80. Tot ei mi-au propus sa iau un adeziv al lor: EPS ADH(are rol si de adeziv si de masa ptr spaclu). Am tot cautat acest brand dar nu gasesc info despre el. Stie cineva daca este ok, a mai lucrat cu el...As lua adezivul de la ei mergand pe principiul ca este ok sa iei intregul termosistem de la acelasi producator....
                            De asemenea pentru tencuiala decoartiva am ales Savana acvastop(casa e langa Bucuresti in apropierea unui lac). Referinte ? stiti daca este ok, se situaeaza in gama de peste mediu?
                            Rog mult sa ma sprijiti cu sfaturi, propuneri,,,,etc, Daca vremea e ok, as dori ca de saptamana urmatoare sa incep...
                            Multumesc

tot eu: la polistiren si adeziv mai am o varianta sa merg pe Caparol CT80 + adeziv & masa spaclu Caparol 100R (nu e diferenta mare de bani compartiv cu swisspor , unde posibil ca adezivul sa fie de la Adeplast). Ce recomandati?
                            ptr decorativa as ramane pe Savana, diferenta fata de Caparol ca si pret fiind destul de mare
                            Last edited by Gemini; 29 September 2012, 12:11.

Comment

Nu am date despre adezivul ADH. Ce pret are?

Comment

17 ron/sac 25 kg -vanzatorul zice ca e de la Adeplast. Oricum, neseriosi cei de la Swisspor( vanzatorii de la reprezentatnta) ...multe telefoane fara raspuns , nu raspund la comenzi, emailuri,...etc... Astefl, am ajuns la Caparol( un dealer din Ploiesti) polistiren de 100 mm ct80 si adeziv tot Caparol R100(are rol si de masa de spaclu) polistiren 44 / bax , adeziv 19 ron /sac. sper ca sunt ok, nu am gasit nimic de rau despre , ramane de vazut...
                                Last edited by dan&dan; 29 September 2012, 20:56.

Comment

Working...
                                X