Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Adeziv polistiren

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Mi-a fost recomandat chiar si Baumit Duocontact. Acesta are pretul suspect de mic. Cei care comercializeaza asa ceva spun ca pretul este asa de mic doar datorita faptului ca este produs in Romania.

Multumesc

Comentariu

Postat în original de mariusm2
      Mi-a fost recomandat chiar si Baumit Duocontact. Acesta are pretul suspect de mic. Cei care comercializeaza asa ceva spun ca pretul este asa de mic doar datorita faptului ca este produs in Romania.

Multumesc
      Intradevar pretul este suspect de mic. Puteti afla cu Google care este pretul produsului original.

Comentariu

eu am folosit baumit duocontact si nu ma plang. in vara asta am terminat, deci nu pot sa zic nimic de rau deocamdata, dar in ansamblu a fost ok...

Comentariu

Postat în original de mariusm2

Multumesc
          Sunt chiar si mai ieftine de la Adeplast, Max, Roka sau Ceramin (23-24 ron), dar nu pot sa zic cat de bune sunt; am folosit Ceramin exact acum un an, deocamdata nu sunt probleme, dar ramane de vazut

Comentariu

ADEZIV LIPIT POLISTIREN PE RIGIPS

As dori sa stiu si eu daca trebuie folosit un adeziv diferit sau special pentru lipirea placilor de polistiren pe placile de rigips. Si de asemenea daca lipirea polistirenului se face ca si cu acelasi material cu care se da masa de spaclu.

Ce inseamna profil de soclu?

Multumesc

Comentariu

Poate detaliezi putin ce este cu gipscartonul si polistirenul ala. E la interior sau exterior? Ce fel de polistiren?

Profilul de soclu este un profil specific termosistemelor, se monteaza in partea de jos a fadatei - locul de unde incepe aplicarea termosistemului. Se prinde pe perete, mecanic si are forma literei U - aproximativ (foto). Constituie baza de la care se pleaca cu aplicarea placilor de expandat pe fadata.
              Fișiere atașate
              VYS Blog - 100 % D I Y
              Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comentariu

Inca o poza de la termosistem.
                Fișiere atașate
                VYS Blog - 100 % D I Y
                Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comentariu

Re: ADEZIV LIPIT POLISTIREN PE RIGIPS

Postat în original de bogdan1923
                  As dori sa stiu si eu daca trebuie folosit un adeziv diferit sau special pentru lipirea placilor de polistiren pe placile de rigips. Si de asemenea daca lipirea polistirenului se face ca si cu acelasi material cu care se da masa de spaclu.
                  Ce inseamna profil de soclu?
                  Multumesc
                  Va rog sa detailati unde (interior/exterior) si ce anume doriti sa faceti ?

Comentariu

Se lipeste sau nu poistirenul pe OSB?

Vreau sa izolez o casa din lemn cu peretii din OSB. Am cumparat dibluri pentru prinderea polistirenului, dar unii din meseriasi spun ca ar fi bine ca intai sa fie lipit cu adeziv, altii spun ca nu trebuie lipit caci diblurile sunt suficiente, altii ca trebuie numai lipit, fara dibluri. Nu mai inteleg nimic, fiecare vine cu argumente pentru teoria sa. As dori si de la dvs. o parere.
                    Multumesc

Comentariu

Polistirenul se fixeaza pe OSB, in mod principal, prin lipire cu adeziv Deko Adeziv pentru OSB.

Suplimentar se pot fixa placile de polistiren si cu dibluri speciale pentru lemn.

Comentariu

Aplicare partiala adeziv pe polistiren

este corecta aplicarea doar partiala a adezivului pe polistiren pentru a fi lipit de perete? Ca am vazut la multi facand acest lucru, probabil pentru economie.

Comentariu

Re: aplicare partiala adeziv pe polistiren

adezivul se aplica pe toata suprafata placii, nu prea este cazul sa facem economie la astfel de lucrari......

Comentariu

Re: aplicare partiala adeziv pe polistiren

Postat în original de bitzy
                            este corecta aplicarea doar partiala a adezivului pe polistiren pentru a fi lipit de perete? Ca am vazut la multi facand acest lucru, probabil pentru economie.
                            Probabil ati vazut metoda de lipire a polistirenului prin puncte!
                            Este o alta metoda de lipire a polistirenului, alternativa la solutia in pat continuu realizata cu ajutorul gletierei cu dinti. Se preteaza pentru suprafete care au denivelari ceva mai mari.

Comentariu

probabil era lipirea asta prin puncte desi nu cred caci peretele era drept.
                              daca aveti ceva fotografii, schite sau un link ceva unde este explicata aceasta metoda...
                              ca nu am vazut aici pe forum sau poate mi a scapat. 10ks

Comentariu

Cele doua metode se pot vedea in imaginea atasata.
                                Fișiere atașate

Comentariu

Procesare...
                                X