Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adeziv polistiren

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Produsele mentionate sunt dedicate placajelor ceramice si nu sunt recomandate pentru repararea fatadelor.
    Detaliati problema pe care o aveti la fatada, situatia existenta si va vom indruma catre o solutie corecta.
    Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

Community Manager MC

Comment

Re: Sfat fatada...CM9 sau 11?

Originally posted by Dragos Popa
      Vreau sa repar fatada casei....peste vechea fatada vreau sa pun doar plasa de fibra(fara pluta). Mesterii mi-au zis sa iau CM9 dar am auzit ca CM 11 este recomandat pentru exterior. Peste stratul de CM11 trebuie si un glet aplicat inainte de lavabila? Va multumesc.
      Va sfatuiesc sa schimbati mesteri deoarece produsele mentionate nu se utilizeaza pentru renovarea fatadei.

Va rog sa precizati din ce material este tencuiala existnta, daca fatada este fisurata, daca aveti igrasie etc.

Ne ar ajuta daca ati posta foto cu fatada existenta.

Comment

Şi noi trebuie să lucrăm la faţadă.....am tencuit şi urmează polistirenul.....cu sau fără "ciuperci"?? De unde putem lua acea bandă adezivă de care am văzut într-o emisiune....cât costă....e rezistentă?? Ştiţi cumva?

Comment

Numarul elementelor de fixare mecanica depind de gradul de expunere a cladirii la vant, numarul elementelor nu poate fi mai mic de 4 buc/mp.

Unde se foloseste acea banda adeziva ?

Comment

mesteri.......ha
            "Am patit-o si pe asta" - Stan Patitu'

Comment

In forma actuala casa este din caramida, are pe ea dat un strat de ciment(mai vechi, normal) dupa care este aplicata vopsea pe baza de ulei, care datorita timpului si lucrarii "de buna calitate" a inceput sa se cojeasca. Pe unele locuri este crapata. Ceea ce vreau eu este sa o repar pe unde trebuie reparata(sa cojesc tot ceea ce nu mai este stabil), apoi sa pun plasa de fibra. Ceea ce nu stiu este ce material sa folosesc pentru a "tencui" plasa. Dupa care presupun ca trebuie dat un glet pentru a prinde lavabila. Multumesc

Comment

Cel mai bine inlaturati tencuiala veche si retencuiti peretii.

In acest fel scapati de tencuiala veche, inlaturarea stratului de vopsea si de armarea tencuielii.

Comment

Pai asta vreau si eu sa fac...Numai ca, dupa cum am spus, ma intereseaza ce material sa folosec pentru plasa .....(CM 9 CM11, etc.....), dar gletul inainte de lavabila?

Comment

Pentru retencuirea peretilor utilizati un mortar marca M25T ori M50T nu un adeziv pentru placile ceramice.

Nu este necesar sa armati stratul de tencuiala noua.

Dupa maturarea stratului de tencuiala puteti sa aplicati un tinci Ceresit CT29 de culoare gri ori un glet de exterio Ceresit CT227 de culoare alba.

Comment

• Aplicarea unui strat suplimentar de adeziv de polistiren

In conditiile in care plasa de fibra de sticla nu este incorporata complet se mai poate aplica un strat fin de masa de spaclu ?
                      CU MULTUMIRI

Comment

• In unele cazuri se poate.

Comment

• In care cazuri nu se poate ?

Comment

• si eu ca si colegul ,,alin_mg" intreb in care caz nu se aplica un strat suplimentar de adeziv de polistiren ?
                            cu multumiri

Comment

• Originally posted by teosandor222
                              si eu ca si colegul ,,alin_mg" intreb in care caz nu se aplica un strat suplimentar de adeziv de polistiren ?
                              cu multumiri
                              Nu vad motive sa nu se poata da inca un strat de adeziv . In mod curent se da inca un strat peste cel de inglobare al plasei .
                              Instalatii verificari-revizii gaze

Comment

• sa folositi aceeasi marca de masa de spaclu.

Comment

Working...
                                X