Announcement

Collapse
No announcement yet.

Adeziv polistiren

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se poate aplica insa trebuie sa aveti in vedere ca:

-stratul de adeziv vechi sa fie maturat
    -sa se aplice o amors inainte de aplicare noului strat
    -sa se armexe noul strat cu plasa din fibra de sticla
    -materialele utilizate sa fie compatibile.

Comment

• Eu intrebam daca se poate da inca un strat tocmai pentru a acoperii efectul de "caroiaj " rezultat in urma aplicarii plasei. In mod curent, pe la noi, peste primul strat de adeziv se aplica uinca un strat de tinci pentrua anu se mai vedea caroiajul.
      Deci intrehbarea era daca in locul tinciului se poate aplica inca un strat de adeziv fara a folosii de data acesta plasa.

Comment

• Originally posted by alin_mg
        Eu intrebam daca se poate da inca un strat tocmai pentru a acoperii efectul de "caroiaj " rezultat in urma aplicarii plasei. In mod curent, pe la noi, peste primul strat de adeziv se aplica uinca un strat de tinci pentrua anu se mai vedea caroiajul.
        Deci intrehbarea era daca in locul tinciului se poate aplica inca un strat de adeziv fara a folosii de data acesta plasa.
        Da ! Asa se face !
        Instalatii verificari-revizii gaze

Comment

• Originally posted by alin_mg
          Eu intrebam daca se poate da inca un strat tocmai pentru a acoperii efectul de "caroiaj " rezultat in urma aplicarii plasei. In mod curent, pe la noi, peste primul strat de adeziv se aplica uinca un strat de tinci pentrua anu se mai vedea caroiajul.
          Nu va pot recomanda sa aplicati un strat de masa de spaclu fara sa armati noul strat.

In mod normal plasa din fibra de sticla se inglobeaza in masa de spaclu care trebuie sa aibe o grosime minima cuprinsa intre 3-5 mm.

Peste masa de spaclu nu se aplica tinci.

Comment

• Pot folosi adezivul pt. polistiren ca adeziv de gresie?

Buna,
            in urma termoizolarii casei am ramas cu cca 10 saci de adeziv DecoFlex de la policolor si ma gandeam sa-i utilizez la pus gresie/faianta. Mesterii m-au asigurat ca se poate insa vreau si parerea dvs, poate a mai fost cineva in situatia mea

Comment

• Eu nu cred ca este corect sa utilizezi adezivul pentru polistiren in loc de adeziv pentru ceramica.
              VYS Blog - 100 % D I Y
              Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comment

• Re: Pot folosi adezivul pt. polistiren ca adeziv de gresie?

Originally posted by M@RiuS
                Buna,
                in urma termoizolarii casei am ramas cu cca 10 saci de adeziv DecoFlex de la policolor si ma gandeam sa-i utilizez la pus gresie/faianta. Mesterii m-au asigurat ca se poate insa vreau si parerea dvs, poate a mai fost cineva in situatia mea
                Nu utilizati adezivul pentru polistiren la montarea placilor ceramice.

Comment

• NU folositi adezivul de polistiren pt placat cu faianta.

Comment

• Consum adeziv pentru polistiren

consumul de adeziv trecut pe ambalaj este de 4-5mp/sac(25kg).intrebarea mea este daca in aceasta suprafata (5mp) intra si lipirea si masa de spaclu? sau numai una dintre ele?
                    ca adeziv pentru polistiren grafitat dens 20kg/m3 pot folosi ceresit ct 85? multumesc
                    .....................

Comment

• Consumul este prezentat ca fiind : lipire + masa de spaclu.
                      Cu respect.

Comment

• Nu, consumul teoretic este de 4-5kg/mp pentru una din operatiuni, lipire sau spacluire.
                        Ambele operatiuni inseamna un consum teoretic de 8-9kg/mp.
                        Poti folosi adezivul pentru polistirenul dalmatina.
                        VYS Blog - 100 % D I Y
                        Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

Comment

• mai adaugi 2-3kg de adeziv la aceasta suprafata[depinde de meserias]

Comment

• in total cam 11kg/mp ?
                            .....................

Comment

• Consumul teoretic pentru ambele operatiuni este de 8 kg/mp si se foloseste pentru toate tipurile de polistiren, inclusiv pentru cel grafitat.

Comment

• Originally posted by VYS
                                Poti folosi adezivul pentru polistirenul dalmatina.
                                Nu doar produsul Dalmatina contine si granule grafitate

Comment

Working...
                                X