Daca aceasta este prima ta vizita, te rugam sa accesezi pagina cu intrebari si raspunsuri privind folosirea forumului accesand urmatorul link Intrebari si Raspunsuri. Pentru a posta / publica un mesaj trebuie sa te INREGISTREZI. Pentru a citi mesajele din forum, nu trebuie decat sa selectezi forumul dorit.
Te cred Dane, dar tu nu esti persoana fizica.
Normal este sa faci cu autorizatie dar parca unele sunt facute intentionat sa nu respecti legea. (ca de ex. cazul acesta cu termopanele. Chiar nu inteleg pentru ce, poate, trebuie autorizatie)
VYS Blog - 100 % D I Y
Cel mai bun Blog de constructii si amenajari
Viorele!!!
Tu chiar m-ai crezut...
Astept cu mult interes aparitia cutiilor pe peretii primariilor pentru a putea sa le dam sugestii de noi taxe si impozite!
Am si eu o nelamurire. De ce toata lumea care inchide balconul si desfiinteaza ferestrele vechi vrea sa demoleze acea zona din spatele caloriferului.
Nu ar fi mai bine daca aceasta s-ar modifica si s-a ingloba in noul spatiu, eventual cu un blat si/sau amenajat ca un corp de mobila in care sa mai pui cate ceva?
Da, m-am gandit si la treaba asta, poate scap de niste autorizatii asa.
Deci si pentru a inchide un balcon cu termopan ce autorizatii imi trebuie ?
Multumesc.
Nu iti trebuie nimic la inchidere daca vine careva zile da cei care faceau din
metal cu geam de demult ce aveau??
Dai i masa!! si daca vor poti sa o faci si dupa stai linistit!
Cat de perete stiu 3 cazuri in care s-a spart!
Oricum numai vecini iti fac necazuri!
Asa ca sfatul meu daca il tai taiel cu flexul ca daca folosesti ciocanul!! tot blocul iti sare in cap!!!! Nu capitala primaria adica iti face problemele si DDRAGII nostrii concetateni!!!! care normal ca si atunci cand se asfalteaza (cu toate ca toti ne plingem) tot au ceva de comentat...
sa rabde!! 4 luni dar sa mergem ca oamenii 20 de ani!!!
As observa totusi - off topic, recunosc - ca totusi nu suntem chiar la peluza la un meci de fotbal din divizia B. Poate o exprimare mai elevata ar prinde bine, ca doar nu suntem animale.
Si macar atunci cand injuram sa injuram gramatical (gen in loc de "zile" poate un "zi-le", in loc de "Dai in masa" un "Da-i in ma-sa", in loc de "taiel cu flexul" un "taie-l cu flexul", in loc de "numai vecini iti fac" un "numai vecinii iti fac")
De principiu iti trebuie autorizatie pentru ambele operatii (inchiderea balconului si daramarea peretelui.
La inchiderea balconului nu prea se revolta nimeni, insa la pereti se cam revolta, in general vecinii si fac reclamatie la primarie care pot amenda linistiti.
Cel mai simplu este sa se inchida balconul si sa se pastreze peretele.
Poate ca era nevoie de un dus rece Viorel!
Unde e Stiinta de altadata...Ce amintiri placute!
Cu balconul..."Pentru orice intrebare pusa se ia in calcul majorarea probabilitatii unui raspuns negativ."
Da asa se pare. Am vazut la stirile de la 23.00 pe Antena 1 o frantura de stire - nu am prins-o de la inceput. Din ceea ce am inteles, se pare ca exista in legislatie, mai de mult, aceasta prevedere. Probabil din lipsa de subiecte, se scotocesc legile si se mai da o stire de acest gen, nu de alta dar trebuie sa mai aiba unii de lucru.
VYS Blog - 100 % D I Y
Cel mai bun Blog de constructii si amenajari
Comentariu