Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Izolatie pardoseala beton

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Izolatie pardoseala beton

  Buna seara! Am deschis de curand un loc de joaca in casa de cultura in Roman aceasta avand pereții si pardoseala din beton.am izolat pardoseala cu polistiren extrudat de 30mm, parchet de 8mm si mocheta placi destul de groasa doar ca am observat ca este rece pe jos.mentionez ca sub spatiul meu nu mai este nicio încăpere acesta fiind expus frigului. Nu stiu ce este mai bine sa facri sa mai pun un strat de polistiren extrudat in interior ori sa izolez pe exterior. ASTEPT RASPUNS! Mulțumesc anticipat.

 • #2
  Răspuns la: Izolatie pardoseala beton

  Parchetul laminat nu tine de cald oricum ar fi. Izolatia este destul de subtire pentru a compensa influenta betonului si expunerii la exterior. Ce este sub respectivul planseu din beton? O izolatie exterioara poate imbunatatii situatia dar depinde de specificul cladirii.
  Nu stiu ce tip de mocheta avetiinsa cea mai rapida si avantajoasa solutie ar trebui sa fie montarea unor placi de izolatie (5-10mm) sub mocheta, pentru ridicarea confortului. Un exemplu este pluta, mai sunt placile de pasla dar si alte tipuri de placi de izolare.

  Comentariu

  Procesare...
  X