yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Termoizolatii

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Gemini
  a răspuns
  Da, este posibila si aceasta varianta insa inainte de toate ar trebui sa cunoasteti cat de bine este realizata izolatia actuala. Ce calitatea de polistiren a fost utiliata pe fatada actuala? Cum a fost lipit polistirenul?
  Daca aveti vreo indoiala ca izolatia actuala a fost facuta doar ca sa existe ceva pe fatada, va fi mai ieftin sa reluati de la zero decat sa adaugati izolatie. Pentru noul strat o sa aveti nevoie aproape de aceleasi materiale, putin diminuate cantitatile de adeziv si polistirenul mai ieftin datorita grosimii de 5cm. In rest materialele sunt aceleasi, manopera aceeasi? Se pune problema daca merita sa nu riscul? Daca reusiti sa analizati corect izolatia actuala si vi se pare in regula, atunci se poate risca.

  Lasă un comentariu:


 • paser
  a creat un topic Termoizolatii

  Termoizolatii

  Buna ziua. Am cumparat o casa la gri, care este izolata cu polistiren de 5 cm, plasa si tinci. As dori sa pun inca un rand de polistiren de 5 cm peste cel existent. Este utila, din punct de vedere a termoizolarii (adica sa se apropie de eficienta unei izolari cu polistiren de 10 cm), aceasta noua termoizolare ?
Procesare...
X
sigla BRAT