Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Izolație tavan placa de beton

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Izolație tavan placa de beton

  Salutare, vin aici cu cateva întrebări, am achiziționat un apartament P+E intr-un complex rezidențial, la stadiul de rosu.
  Dezvoltatorul a turnat acoperișul din beton, in interior este o forma de V, ma intereseaza sa-l îndrept si in acelasi timp sa-l si izolez pe interior, practic nu exista pod. Cu ce este mai indicat sa-l izolez? Polistiren, vata(de care), etc. La fel si cu pardoseala, urmeaza sa toarne sapa si vreau sa va intreb ce pot pune sub ea?
  Mai intereseaza vara sa nu am sauna la etaj si iarna frig, mai exact o izolare foarte bună din punct de vedere al costurilor ce vor fi cu încălzirea.
  Orice alt sfat este binevenit și vă mulțumesc pentru atenția acordată!

 • #2
  Salutare! Pai dezvoltatorul ar trebui se izoleze pe exterior si peretii si acoperisul si apoi sa faca hidroizolatia la acoperis. Daca izolati numai la interior, trebuie sa puneti minim 20 de cm de vata minerala, apoi obligatoriu bariera de vapori peste profilele de rigips, si apoi placile de rigips.

  Comentariu


  • #3
   Ai achizitionat ???? dar ai intrebat care este solutia tehnica proiectata pt acoperis ?
   Instalatii verificari-revizii gaze

   Comentariu


   • #4
    Acoperișul este format din placa de beton, polistiren de 10cm, apoi folie anticondens si tabla. Pe interior, ce este mai recomandat, vata de sticla sau bazaltică? Daca a pus la exterior folie de condens si mai pune si in interior înaintea rigipsului?

    Comentariu


    • #5
     Pe interior, numai dupa finalizarea exteriorului pentru a nu avea infiltratii, realizati un tavan fals din gipscarton si profile metalice. Daca este spatiu, avand in vedere 10cm de izolatie pe acoperis, adaugati un 20cm de vata de sticla si obligatoriu bariera de vapori spre gipscarton. Se poate realiza tavanul drept dar sa stiti ca arata bine si forma de V..

     Comentariu

     Procesare...
     X