Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Montare polistiren fara adeziv doar cu dibluri

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Montare polistiren fara adeziv doar cu dibluri


  Locuiesc intr-un bloc la etajul 1. Sub sufrageria mea este uscatoria blocului si implicit geamurile stau aproape zilnic deschise.
  Doresc sa izolez cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm.
  Intrebarea mea este daca pot prinde polistirenul de tavan doar cu dibluri, fara adeziv de polistiren sau adeziv poliuretanic, tinand cont de faptul ca polistirenul nu este expus direct la vant, ploaie, ninsoare, etc.
  Mentionez ca peste polistiren nu mai pun niciun strat de finisaj.
  Ultima editare de Calin Diaconu; 16.aug.2022, 16:34. Motiv: Adaugat taguri SEO pentru motoarele de cautare!

 • #2
  De preferat ar trebui sa utilizati polistiren extrudat pe acel tavan unde poate fi umiditate mai ridicata. Polistirenul se poate lipi la pieptene, fara prindere mecanica. Este important sa fie polistiren cu margini profilate si sa nu existe rosturi intre placi.

  Comentariu


  • #3
   Așa arată polistirenul cu margini profilate? Se poate monta cu dibluri doar la interior sau și la exterior? Mulțumim pentru răspuns!

   Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	polistiren margini profilate.jpg 
Afișări:	40 
Mărime:	80,4 KB 
ID:	687028
   www.calindiaconu.com

   Comentariu


   • #4
    Da, asa arata un polistiern cu margini profilate. Polistirenul nu se monteaza doar cu dibluri in lucrari de constructii, indiferent ca este la interior sau exterior, dar depinde de specificullucrarii si nu poate ramane neacoperit. Alte aplicatii ce nu sunt incadrate la lucrari de constructii sunt subiectul altor discutii.

    Comentariu

    Procesare...
    X