Totul despre ZEOLITI 25.03.2021

Adună
X
 
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • PowerMC
    Administrator
    • 02.mai.2007
    • 2237

    Webinar Totul despre ZEOLITI 25.03.2021

    Zeolitul natural, cunoscut si sub denumirea de „roca minune” sau „piatra care fierbe” este o roca sedimentara de origine vulcanica, care datorita numeroaselor proprietati pe care le poseda este folosit in numeroase domenii, nu numai in agricultura, ci si in zootehnie, industria materialelor de constructii, protectia mediului inconjurator, industria farmaceutica si cosmetica, industria chimica si petrochimica si asa mai departe.

    atorita proprietatilor extraordinare ale zeolitilor, dar si pentru faptul ca acestia pot inlocui cu succes produselor toxice si daunatoare mediului inconjurator, impreuna cu partenerul nostru de incredere, Zeolites Group prin prezenta domnului Director Executiv Daniel Agapie si a domnului Prof. Univ. Dr. Ing. Horia Barbu, punem la dispozitia fermierilor, dar si a tuturor celor care isi doresc o gradina roditoare si animale sanatoase, un webinar online gratuit, intitulat "Totul despre Zeoliti".

    Persoanele interesate se pot inregistra si participa in mod gratuit la Webinarul "Totul despre Zeoliti", care se va desfasura joi, 25 martie 2021, ora 19:00. Pentru a te inregistra, te rugam sa completezi urmatorul formular de inscriere

    webinar-totul-despre-zeoliti_207778.jpg
    Inregistrarea Webinar-ului "Totul despre zeoliti" o gasiti pe canalul Yutube Misiunea Casa

    Va rog sa cititi si sa respectati Regulamentul Forumului Misiunea Casa!

    Community Manager MC
Procesare...