yobit eobot freewallet bgogo digifinex wp fastest cache wp super cache
Urmareste-ne pe Facebook

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Umezeala in casa

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Umezeala in casa

  Detin o casa batraneasca la tara pe care as vrea sa o renovez. Casa este din paianta pe fundatie de beton.Tot beton este turnat jos in fiecare camera. Problema este ca pe timpul iernii betonul din casa, in toate camerele, se umezeste foarte tare si nu pot pune parchet sau altceva .Casa are 3 camere iar in camera din mijloc exista o fantana facuta la aprox. 25 m adancime care foarte probabil reprezinta si sursa de umiditate(are gura deschisa de aprox. 40 cm).
  Cum as putea rezolva problema cu umiditatea fara sa renunt la fantana iar daca nu se poate sa pastrez fantana aceasta se astupa pur si simplu?
  S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema ?
  Multumesc!


 • #2
  Nu fantana este problema dvs. ci umezeala din sol care afecteaza pardoseala, lipsa hidroizolatie.
  Peretii nu au nicio problema? Aveti foto cu aceste pardoseli?

  Comentariu


  • #3
   Nu , peretii nu au nicio problema , doar pardoseala care este un strat de beton , fara armatura si nici foarte gros pentru ca deja are fisuri destul de multe.
   Ma gandesc sa scot pardoseala si sa o refac dar nu stiu exact cum sa procedez cu hidroizolatia . Voi atasa si poze cat se poate de repede.
   Va multumesc pentru ajutor!

   Comentariu


   • #4
    Haideti cu pozele, pot fi relevante si ne ajuta in intelegerea situatiei. Solutii sunt.
    VYS Blog - 100 % D I Y
    Cel mai bun Blog de constructii si amenajari

    Comentariu


    • #5
     Da, ne vor ajuta pozele, vă încurajăm să ne trimiteți aceste poze, ele vor oferi inginerilor specialisti detaliile necesare unei evaluari. Va multumim pentru intelegere si colaborare! Intotdeauna sunt solutii. Unde se afla țara Dumneavoastră (județul sau regiunea - nu trebuie localitatea)? Din ce an e casa? In ce zona este construita? Aveți un râu în apropiere? Ne puteți descrie mai în detaliu fântâna? Pompa care alimentează cu apă este silențioasă? Câtă energie consumă? ... ați deschis un subiect interesant, haideți să intrăm în detalii, să gpsim răspunsul corect ... e nevoie de poze.

     Vă dorim multă sănătate! Călin
     www.calindiaconu.com

     Comentariu

     Procesare...
     X
     sigla BRAT