on

Lemnul si proiectele DIY

12 aprilie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In proiectele de tip DIY (Do It Yourself), lemnul este unul din cele mai folosite materiale. 

Lemnul este o resursa regenerabila, fiind utilizat in alte foarte multe domenii, este folosit constructii, dar si in realizarea decoratiunilor, obiectelor de mobilier etc. De asemenea, este folosit si pentru producerea hartiei, a placilor din fibre de lemn, placa aglomerate, dar si in domeniul artei sau alimentatiei.

Omul a prelucrat lemnul inca din cele mai vechi timpuri, fie pentru realizarea de adaposturi, fie pentru confectionarea armelor si uneltelor sau pentru a se incalzi. Modalitatile de prelucrare a lemnului au evoluat din ce in ce mai mult, astazi avand la indemana o serie de scule si unelte care sa ne simplifice munca.

Iata cateva idei simple pe care le poti realiza chiar tu.

 

 

 

 

 

 

Sursa: Pinterest.com 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pregateste-te pentru venirea zapezii – Afla mai multe despre deszapezirea ecologica Pregateste-te pentru venirea zapezii – Afla mai multe despre deszapezirea ecologica
Proiecte pentru cei mici Proiecte pentru cei mici
Proiecte noi din lucruri vechi Proiecte noi din lucruri vechi
Curatarea oglinzilor – Cum poti preveni aburirea oglinzii din baie Curatarea oglinzilor – Cum poti preveni aburirea oglinzii din baie
DIY in 5 pasi simpli: izolarea cu silicon sanitar DIY in 5 pasi simpli: izolarea cu silicon sanitar
Cum poti folosi teava de cupru pentru a realiza proiecte inedite pentru casa ta? Cum poti folosi teava de cupru pentru a realiza proiecte inedite pentru casa ta?

Vezi mai multe articole