on

Lichenii stabilizati – cum ii poti folosi pentru realizarea unor proiecte uimitoare

24 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Panourile verzi, realizate cu ajutorul lichenilor stabilizati, reusesc sa schimbe total infatisarea unui apartament sau a unei case. Indiferent de dimensiunile panourilor, lichenii aduc locuintei un aer fresh, menit sa ne ofere o stare de bine.

Utilizare
In ultimii ani, lichenii decorativi au inceput sa fie din ce in ce mai cautati. Ei pot fi folositi atat in spatiile exterioare, cat si in cele interioare. Pentru amplasarea lichenilor intr-un spatiu exterior se recomanda montarea lor intr-o zona ferita de razele soarelui.

Rezistenta
Lichenii stabilizati se comporta foarte bine in timp, in functie de locul in care sunt amplasati ei pot rezista si pana la 10 sau chiar 15 ani. Nu au nevoie de un sistem de irigare sau fertilizare, deoarece lichenii nu cresc. Poti gasi licheni stabilizati intr-o gama variata de colori: rosu, roz, mov, galben, verde, albastru si multe altele.

Mai jos iti prezentam cateva proiecte de DIY pe care le poti realiza si singur. Ai nevoie doar de un pistol de lipit cu silicon incins. Stai fara grija, lichenii stabilizati sunt foarte usor de folosit si nu necesita o atentie sporita. Ei se pot aplica pe orice tip de suprafata: pereti, corpuri suspendate, usi de mobilier, pereti mobili, sau chiar pe tavan.

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Sursa

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Decoreaza-ti casa in stil vintage: 7 idei inedite de decoratiuni Decoreaza-ti casa in stil vintage: 7 idei inedite de decoratiuni
Decoreaza pentru petrecerea de Halloween Decoreaza pentru petrecerea de Halloween
Bradul - simbol al vietii Bradul - simbol al vietii
Pata de culoare din locuinta ta Pata de culoare din locuinta ta
Accesoriile din fier forjat Accesoriile din fier forjat
Mobilierul desenat - o arta pe cale de disparitie Mobilierul desenat - o arta pe cale de disparitie

Vezi mai multe articole