Visul oricarei gradini: motocoasa electrica

24 iunie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu totii ne dorim sa avem o gradina frumoasa, de care sa ne putem bucura in serile toride de vara, cand stam pe terasa si ne relaxam dupa o zi grea de munca. Gazonul verde ce conduce catre gradina de flori, delimitata de restul curtii de un gard viu pare a fi tabloul perfect de natura. Insa pentru ca toate acestea sa devină realitate, avem nevoie de o scula electrica eficienta. Astazi, de un real folos pentru ingrijirea spatiilor din imprejurimile casei este motocoasa electrica.

La ce putem folosi o motocoasa?
O motocoasa isi gaseste utilitatea atat in cosirea fanului, taierea ierburilor inalte si rezistente, precum si a hatisurilor si maracinisurilor, cat si in lucrarile de peisagistica ce necesita rabdare si atentie. De asemenea, motocoasa este de un real folos pentru persoanele care au curti mari sau terenuri cu lucerna. Si asta deoarece efortul depus si timpul de lucru sunt reduse considerabil. Nici beneficiile de ordin estetic nu sunt de neglijat, iar in acest sens distribuirea uniforma a greutatii in timpul utilizarii ajuta la o mai buna manevrare a sculei electrice, care permite conturarea unor detalii importante.

Cum poate fi folosita in siguranta o motocoasa?
In primul rand, trebuie sa asamblati componentele motocoasei conform instructiunilor de utilizare. Acest lucru va va scuti de accidentari nedorite. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca manerele sunt uscate si curate, astfel incat motocoasa sa fie folosita in conditii de siguranta. Fiti atenti sa nu modificati sistemele de comanda si siguranta, iar inainte de utilizare sa verificati existenta oricaror defectiuni sau uzuri pentru a inlocui, daca este cazul, piesele deteriorate. Pentru o utilizare eficienta, reglati in functie de talia dumneavostra chinga de sustinere sau manerele.

In final, daca v-ati convins de beneficiile motocoasei si ati aflat cum o puteti utiliza in siguranta, va recomandam sa incercati motocoasa DAC 310,  de la Ruris, cu un raport calitate-pret foarte bun, ce asigura un confort sporit in timpul lucrului datorita sistemului Ruris Rapid. Produsul este disponibil in magazinul online Tehnic Bazar si contine, pe langa dotarile de serie, precum manerul multifunctional de comanda si control, manerele rotative independente (stanga, dreapta) sau harnasamentul dublu si sistemul antivibratii, si un maner independent stanga/dreapta cu rotatie si un cutit cu 3 dinti.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tot ce trebuie sa stii despre polizoare Tot ce trebuie sa stii despre polizoare
Vine sau nu vine furtuna? Cum a fost miercuri in cortul DeWALT de la Yalco Vine sau nu vine furtuna? Cum a fost miercuri in cortul DeWALT de la Yalco
Aparatele de sudura: sfaturi pentru utilizatorii amatori Aparatele de sudura: sfaturi pentru utilizatorii amatori
Ce trebuie sa stii despre polizorul unghiular Ce trebuie sa stii despre polizorul unghiular
Generalitati despre bormasini, burghie si holzsuruburi Generalitati despre bormasini, burghie si holzsuruburi
Participa la webinarul BEYOND SMART: TAIWAN EXCELLENCE SMART MANUFACTURING Participa la webinarul BEYOND SMART: TAIWAN EXCELLENCE SMART MANUFACTURING

Vezi mai multe articole