Instalatii sanitare

La fel ca un organism sanatos, orice casa are nevoie de un sistem circulator bine pus la punct. Sistemul prin care apa circula si este evacuata trebuie sa fie eficient si profesionist realizat. Afla tot ce trebuie sa stii despre instalatiile sanitare, citind articolele de mai jos.

on

Robinetii de apa: pot fi inlocuiti pe cont propriu?

04 iulie, 2024

Igiena personală, curățenia în locuință și efectuarea diverselor sarcini casnice, cum ar fi spălarea vaselor sau a legumelor și fructelor depind de apa de la robinet, motiv pentru care instalația trebuie să fie una cât mai bine executată. Ar fi de-a dreptul frustrant să aștepți o zi sau poate chiar două pentru un specialist pentru efectuarea unei astfel de instalații, în contextul în care ai nevoie de apa de la robinet în fiecare zi. Pentru a evita astfel de situații neplăcute, cum ar fi să înveți să înlocuiești robinetul pe cont propriu? Citește mai departe și ia-ți doza de informație! Robineții din casă: pașii principali pentru schimbarea acestora Odată cu trecerea timpului, este posibil ca robinetul vechi să se defecteze și să funcționeze deficitar…

mai mult >
on

GROHE Tempesta, un nou design si tehnologii inovatoare

24 aprilie, 2024

• Renașterea unui bestseller: GROHE Tempesta oferă o experiență superioară în timpul dușului, la un preț accesibil • Gestionare intuitivă: comutatorul SmartSwitch permite utilizatorilor să aleagă până la trei tipuri de pulverizare • Versatilă și durabilă: suprafață de duș cu diametrul de 110 mm, în formă rotundă sau pătrată, prevăzută cu inelul protector ShockProof București, 24 aprilie 2024 - În era personalizării, GROHE - un brand internațional pentru soluții complete de baie, bucătărie și accesorii, relansează para de duș Tempesta 110, cu un nou design rotund și pătrat, dar și funcționalități îmbunătățite, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de relaxare, curățare sau revigorare. În plus, noua pară de duș este prietenoasă…

mai mult >
on

Pompele submersibile: Alegerea potrivita pentru alimentarea cu apa

24 ianuarie, 2024

Pompele submersibile sunt dispozitive esențiale pentru ridicarea apei din surse precum puțuri, lacuri, izvoare sau fântâni. Acestea reprezintă o soluție eficientă și fiabilă pentru a asigura alimentarea cu apă în zonele în care nu există un sistem de distribuție a apei curente. Ce sunt pompele submersibile și cum funcționează? Pompe submersibile sunt folosite pentru pomparea sau drenarea apei. Acestea sunt proiectate pentru a fi imersate în lichidul pe care îl pompează, lichidul având și rolul de a se răci și lubrifia rotorul în timpul funcționării. Axul motorului submersibilit este prins in cuplajul pompei submersibile, astfel incât acționează un rotor care împinge apa către suprafață prin forța centrifugă. Unul dintre avantajele majore ale pompelor submersibile…

mai mult >
on

Pompele submersibile: Inovatie si performanta in gestionarea apei

23 decembrie, 2023

Pompele submersibile sunt dispozitive concepute pentru a pompa lichide dintr-o varietate de surse, fiind complet imersate în lichidul pe care urmează să-l transporte. Aceste pompe sunt folosite într-o gamă largă de aplicații, de la irigații agricole la drenarea apelor subterane sau a celor din fântâni și puțuri. Datorită designului lor unic, aceste pompe oferă avantaje semnificative comparativ cu pompele tradiționale de suprafață. O pompă submersibilă funcționează prin împingerea lichidului în timpul procesului de pompare. Acest lucru este extrem de eficient, deoarece pompa folosește capul de lichid în care este scufundată pentru a funcționa și nu se consumă energie pentru a atrage lichidul în pompă. Un efect pozitiv al scufundării pompei este acela că motorul…

mai mult >
on

7 Situatii frecvente pentru care bucurestenii cauta un instalator sanitar

12 decembrie, 2023

În medie şi conform unor statistici neoficiale, bucureştenii cauta un instalator o dată la 3 ani, iar unele din cele mai frecvente probleme ţin de scurgeri, robinete defecte, toalete şi canalizări înfundate, ţevi sparte. Este nevoie de intervenţii urgente în general la apartamentele vechi din Bucureşti unde există instalaţii învechite, dar şi în cartierele rezidenţiale noi, din zona Ilfovului, din oraş sau de la marginea Capitalei. Multe construcţii noi au fost realizate pe ”repede înainte”, aşa că unii proprietari ajung să se confrunte rapid cu situația neplăcută a unor canalizări înfundate, inundaţii în baie din cauza scurgerilor deficitare de la băile cu duşuri ”walk in” şi altele ... Iată totuşi care sunt cele mai frecvente situaţii pentru care…

mai mult >