10 ani garantie Miele pentru clientii care achizitioneaza minimum trei electrocasnice incorporabile pentru bucatarie

30 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Miele, compania numărul 1 în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, oferă 10 ani garanție pentru minimum trei produse de bucătărie încorporabile achiziționate până pe 20 iulie 2017. Campania se desfășoară în toate magazinele din România care comercializează produse Miele.

Pentru a beneficia de cei 10 ani de garanție (2 ani de la producător și 8 ani de extra-garanție Miele Service Zertifikat), clienții trebuie să completeze un formular în maximum 60 de zile de la achiziționarea produselor.

“Este prima campanie de acest gen pe care o desfășurăm în România. Produsele Miele sunt supuse unor teste intensive, fiind fabricate pentru a rezista cel puțin 20 de ani, iar prin acordarea unei garanții extinse pe o perioadă atât de mare vrem să întărim aceast fapt. Observăm că tot mai mulți clienți își doresc să își utileze integral bucătăriile cu electrocasnice Miele și ne dorim ca prin această campanie să se convingă de calitatea produselor noastre, calitate dublată de eficiența și confortul în utilizare pe care electrocasnicele premium Miele le oferă. Obiectivul de business al campaniei vizează creșterea vânzărilor în următoarele două luni pe categoria electrocasnicelor de bucătărie”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

Clienții pot alege produse pentru bucătărie dintr-o gamă variată de plite, hote, cuptoare, aparate frigorifice încorporabile și mașini de spălat vase Miele, recunoscute pentru fiabilitatea și tehnologiile unice cu care sunt dotate. De exemplu, majoritatea plitelor din gama PowerFlex dispun de două zone de gătit cu patru arzătoare, de comenzi TouchControl, de funcție de recunoaștere a vasului de gătit și de un ventilator de răcire integrat.

Caracteristici aparte au și cuptoarele încorporabile Miele, un produs de referință fiind singurul cuptor din lume integrat cu aburi și funcție de microunde cu tehnologie MultiSteam. Produsul este ideal pentru gătirea perfectă a preparatelor prin expunerea rapidă și uniformă la aburi. Cuptorul DG6800, spre exemplu, le oferă clienților 150 de programe de gătit automate și alte 20 de programe personalizate.

Din categoria electrocasnicelor premium Miele încorporabile fac parte și mașinile de spălat vase. Unul dintre modelele revoluționare este mașina de spălat vase cu funcția patentată Miele Knock2Open care permite deschiderea ușii fără mâner prin lovirea ușoară și succesivă a acesteia. Modelul face parte din gama de mașini de spălat vase G6000, recunoscută pentru consumul redus de energie și apă.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Expertizarea imobilelor cu risc seismic, obligatorie pentru proprietari Expertizarea imobilelor cu risc seismic, obligatorie pentru proprietari
Patru scule electrice noi cu acumulator pentru casa si gradina: Bosch extinde sistemul de 18 volti pentru pasionatii de bricolaj Patru scule electrice noi cu acumulator pentru casa si gradina: Bosch extinde sistemul de 18 volti pentru pasionatii de bricolaj
Topul bancilor dupa doua luni de Topul bancilor dupa doua luni de "Prima casa" - 04 Septembrie 2009
«Aterizare» fortata. Preturile locuintelor au scazut cu peste 50% din martie 2008 pana in prezent - 18 Martie 2009 «Aterizare» fortata. Preturile locuintelor au scazut cu peste 50% din martie 2008 pana in prezent - 18 Martie 2009
Prea multe probleme de ordin tehnic Prea multe probleme de ordin tehnic
Vanzarile de case din SUA au crescut cu 6,5% in decembrie - 28 Ianuarie 2009 Vanzarile de case din SUA au crescut cu 6,5% in decembrie - 28 Ianuarie 2009

Vezi mai multe articole