10 ani garantie Miele pentru clientii care achizitioneaza minimum trei electrocasnice incorporabile pentru bucatarie

30 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Miele, compania numărul 1 în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, oferă 10 ani garanție pentru minimum trei produse de bucătărie încorporabile achiziționate până pe 20 iulie 2017. Campania se desfășoară în toate magazinele din România care comercializează produse Miele.

Pentru a beneficia de cei 10 ani de garanție (2 ani de la producător și 8 ani de extra-garanție Miele Service Zertifikat), clienții trebuie să completeze un formular în maximum 60 de zile de la achiziționarea produselor.

“Este prima campanie de acest gen pe care o desfășurăm în România. Produsele Miele sunt supuse unor teste intensive, fiind fabricate pentru a rezista cel puțin 20 de ani, iar prin acordarea unei garanții extinse pe o perioadă atât de mare vrem să întărim aceast fapt. Observăm că tot mai mulți clienți își doresc să își utileze integral bucătăriile cu electrocasnice Miele și ne dorim ca prin această campanie să se convingă de calitatea produselor noastre, calitate dublată de eficiența și confortul în utilizare pe care electrocasnicele premium Miele le oferă. Obiectivul de business al campaniei vizează creșterea vânzărilor în următoarele două luni pe categoria electrocasnicelor de bucătărie”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

Clienții pot alege produse pentru bucătărie dintr-o gamă variată de plite, hote, cuptoare, aparate frigorifice încorporabile și mașini de spălat vase Miele, recunoscute pentru fiabilitatea și tehnologiile unice cu care sunt dotate. De exemplu, majoritatea plitelor din gama PowerFlex dispun de două zone de gătit cu patru arzătoare, de comenzi TouchControl, de funcție de recunoaștere a vasului de gătit și de un ventilator de răcire integrat.

Caracteristici aparte au și cuptoarele încorporabile Miele, un produs de referință fiind singurul cuptor din lume integrat cu aburi și funcție de microunde cu tehnologie MultiSteam. Produsul este ideal pentru gătirea perfectă a preparatelor prin expunerea rapidă și uniformă la aburi. Cuptorul DG6800, spre exemplu, le oferă clienților 150 de programe de gătit automate și alte 20 de programe personalizate.

Din categoria electrocasnicelor premium Miele încorporabile fac parte și mașinile de spălat vase. Unul dintre modelele revoluționare este mașina de spălat vase cu funcția patentată Miele Knock2Open care permite deschiderea ușii fără mâner prin lovirea ușoară și succesivă a acesteia. Modelul face parte din gama de mașini de spălat vase G6000, recunoscută pentru consumul redus de energie și apă.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

ARAI: ARAI: "Zi de zi moare cate o agentie imobiliara"
IMMOFINANZ inchiriaza mai mult de 15.000 de metri patrati de spatii de birouri in Bucuresti IMMOFINANZ inchiriaza mai mult de 15.000 de metri patrati de spatii de birouri in Bucuresti
Curatenia de toamna incepe cu Rowenta Curatenia de toamna incepe cu Rowenta
Cat teren poti cumpara cu 100.000 de euro langa Bucuresti, Cluj sau Brasov. Preturile au scazut cu 60% Cat teren poti cumpara cu 100.000 de euro langa Bucuresti, Cluj sau Brasov. Preturile au scazut cu 60%
Participare numeroasă anunțată la Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri din România Participare numeroasă anunțată la Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri din România
Sumele provenite din penalizari pot acoperi reparatiile partilor comune sau plata utilitatilor Sumele provenite din penalizari pot acoperi reparatiile partilor comune sau plata utilitatilor

Vezi mai multe articole