7 motive sa vii la Targul Imobiliar PROJECT EXPO! - 18 Mai 2009

18 mai, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

     Stim ca unii oameni se lasa greu convinsi si de aceea in randurile urmatoare iti vom przenta cateva motive care ar trebui sa te convinga sa vii la Targul Imobiliar PROJECT EXPO ce se va desfasura in perioada 29-31 mai la Palatul Copiilor din Bucuresti.
1. Ca orice alt targ, am putea sa-ti prezentam oferte ametitoare dar pe care sa nu ti le poti permite. Aici totul este diferit! Iti poti cumpara  o locuinta care costa cat o masina modesta!
2. Aici poti beneficia de consultanta financiara gratuita, care ofera o varianta de finantare pentru fiecare persoana, indiferent de posibilitatile materiale!
3. Am dezvoltat programe personalizate pentru fiecare tip de venit! Un exemplu este programul “Case pentru tineri” care isi propune sa dea o mana de ajutor celor care sunt la inceputul vietii si au o putere financiara scazuta.
4. Poti stabili singur pretul casei tale! Acesta este un serviciu nou, ce va acorda celor care nu au venituri suficiente posibilitatea de a stabili singuri pretul viitoarelor locuinte.
5. Vei putea vedea noua locuinta chiar inainte sa o achizitionezi! Astfel nu vei mai fi nevoit sa cumperi o casa doar vizionand o macheta care nu stii daca va fi in concordanta cu realitatea viitoare. Vei putea beneficia de un nou serviciu gratuit numit “Vizioneaza acum!” care va pune la dispozitia vizitatorilor agenti profesionisti si peste 20 de autoturisme cu care vei putea merge sa vizionezi locuinta aleasa chiar in ziua targului!
6. Aici poti gasi ceea ce cauti chiar daca iti doresti doar o oportunitate de investitie! Vei descoperi oferte generoase ce cuprind locuinte luxoase si case de vacanta in zone exotice precum Brazilia, Dubai, Spania, Turcia! Un “amanunt” important este ca preturile acestor locuinte pornesc de la 60 000 euro!
7. Daca toate aceste motive nu te-au convins inca si deocamdata nu iti doresti o locuinta poti totusi sa-ti rupi o ora din timpul tau pretios si doar pentru a ne vizita, pentru a-ti face o idee despre ceea ce inseamna piata imobiliara in acest moment!
     Acest eveniment este sustinut de Radio 21, Imopedia si Primaria Sectorului 4, in calitate de Parteneri Strategici.
     Pentru mai multe detalii accesati www.projectexpo.ro!
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

ARMO estimeaza cresterea cu 35% a comertului online in 2017, la 2,8 miliarde de euro ARMO estimeaza cresterea cu 35% a comertului online in 2017, la 2,8 miliarde de euro
Henri Coanda Henri Coanda
eMAG Black Friday 2017: 2.000.000 de produse in oferta si reduceri totale de 40 de milioane de euro eMAG Black Friday 2017: 2.000.000 de produse in oferta si reduceri totale de 40 de milioane de euro
La Iasi pretul apartamentelor incepe sa scada vizibil La Iasi pretul apartamentelor incepe sa scada vizibil
Ne imprumutam sa trecem iarna Ne imprumutam sa trecem iarna
Efectul Prima Casa: Proprietarii apartamentelor cu doua camere nu mai negociaza preturile - 07 Iulie 2009 Efectul Prima Casa: Proprietarii apartamentelor cu doua camere nu mai negociaza preturile - 07 Iulie 2009

Vezi mai multe articole