Termeni si Conditii

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.misiuneacasa.ro detinut de S.C. BABEL COMMUNICATIONS S.R.L. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. BABEL COMMUNICATIONS isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/ sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, aveti optiunea de a nu mai utiliza acest site.

1. Definitii

SITE – Domeniul www.misiuneacasa.ro si subdomeniile acestuia, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil www.misiuneacasa.ro si subdomeniul www.misiuneacasa.ro/forum/ , www.misiuneacasa.ro/forum/blog.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

- toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui dispozitiv electronic de tip computer, smartphone, tableta etc;

- continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor siteului de catre Babel Communications prin mijloace electronice si/ sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

- orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Babel Communications utilizatorului site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

- informatii legate de produsele si/sau serviciile publicate de Babel Communications pe site intr-o anumita perioada;

- informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Babel Communications are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

UTILIZATOR - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Babel Communications si acesta.

MEMBRU - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Babel Communications si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la subdomeniul Forum si/sau blog.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Babel Communications sau partenerii sai intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Babel Communication cu referire la informatiile continute de acesta.

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului de catre Membru/Utilizator, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Babel Communications si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului, implica aderarea Membrului/ Utilizatorului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la vizualizarea informatiilor postate pe Site se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.misiuneacasa.ro.

2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului, Membrul/Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, societatii Babel Communications sau oricarui tert cu care Babel Communications are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Membrul/Utilizatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Cont, alte servicii oferite de Babel Communications prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea Babel Communications de orice natura (electronic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Babel Communications.

2.5.2. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Utilizatorul/ Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Babel Communications, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Babel Communications destinate acestui scop.

2.8. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Babel Communications, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile sus mentionate.

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Babel Communications, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Membrului sau Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/ sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Babel Communications, includerea oricarui continut in afara site-ului www.misiuneacasa.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Babel Communications asupra continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Babel Communications.

3.3. Orice continut la care Membrul sau Utilizatorul are si/ sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Babel Communications si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Babel Communications cu referire la acel continut.

3.4. Niciun continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Babel Communications si/sau al angajatului Babel Communications care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.5. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact

4.1. Babel Communications publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Utilizator sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Membrul permite Babel Communications sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Babel Communications de a contacta Membrul sau Utilizatorul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Babel Communications se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Utilizatorului si Babel Communications, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Babel Communications in modalitate electronica, etc, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. Babel Communications isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

5. Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Babel Communications.

5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Babel Communications in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru se poate face in orice moment:

5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.

5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.

5.3.3. Prin contactarea Babel Communications, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/ sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

6. Numele de user si parola de acces

6.1. Membrii Site-ului isi asuma obligatia de a nu divulga parola de acces ori numele de utilizator stabilite pentru accesare, precum si obligatia de a pastra in conditii de securitate parola de acces ori numele de utilizator, mentinand stricta confidentialitate a acestora astfel incat acestea sa nu poata fi aflate de catre terte persoane. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea Membrilor respectivi pentru orice consecinte produse, iar Babel Communications nu are, in acest caz, nicio raspundere.

Membrii au obligatia de a instiinta imediat Babel Communications despre orice caz de utilizare neautorizata a parolei de acces si a numelui de Membru.

7. Materialele si informatiile publicate de Membri

7.1. Membrul care publica in orice mod informatii/ materiale/ comentarii/ texte/ fotografii, etc pe Forumul sau Blogul misiuneacasa.ro, isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de orice natura pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu informatii/ materiale/ comentarii/ texte/ fotografii, etc publicate de Membri. Membrii Siteului sunt singurii responsabili pentru informatiile/ materialele/ comentariile/ textele/ fotografiile, etc. postate pe site ori pentru opiniile exprimate in orice zone ale site-ului, indiferent ca este vorba despre zone accesibile tuturor utilizatorilor ori zone accesibile doar anumitor utilizatori, Babel Communications fiind absolvit de orice raspundere. Babel Communications poate folosi orice material introdus pe Site, in scopuri promotionale sau comeciale, pe oricare alte site-uri sau in alte medii partenere.

7.2. Este interzisa postarea de catre Membri a materialelor de orice fel care incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi, materiale obscene ori cu continut obscen sau pornografic, materiale defaimatoare sau jignitoare, materiale avand un continut cu caracter rasial ori discriminatoriu, materiale care contin virusi, cai troieni sau altele similare care pot conduce la perturbarea functionarii Site-ului ori la deteriorarea in orice mod a datelor si informatiilor de pe Site ori oferite de acesta.

7.3. Utilizatorii/Membrii isi asuma obligatia de a nu introduce orice fel de virusi pe Site ori in mesajele transmise altor utilizatori si de a se abtine de la orice fel de actiuni de tipul "flooding", "spamming", "mailbombing" or "crashing", precum si de la trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator.

7.4. Este interzisa, de asemenea, utilizarea de catre Utilizatori/ Membri a oricaror dispozitive sau programe de calculator ori orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii Site-ului sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestuia.

8. Suspendarea accesului. Schimbari ale Site-ului

8.1. Site-ul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul Utilizatorilor/ Membrilor la Continutul Site-ului sau la o parte a acestui continut.

8.2. Site-ul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau.

9. Limitari de responsabilitate

9.1. Babel Communications va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Continutul Site-ului si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Babel Communications nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori/ Membri. Babel Communications nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, rezultate din utilizarea acestui Site, sau orice alt aspect relationat acestui Site.

9.2. Site-ul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre Membri/ Utilizatori (sistem de comentarii la articole). Site-ul nu intervine in filtrarea mesajelor postate sau trimise de catre Membrii/ Utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, rezervandu-si insa dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de Site si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre Membri/ Utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare. Pentru comentariile postate de Membri/ Utilizatori, la articolele cuprinse in website, raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora. Site-ul isi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

10. Modificarea Documentului

10.1. Site-ul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului Document. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Site-ul va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a Site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului Document. Accesul in Site si folosirea serviciilor Site-ului dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a Site-ului, implica faptul ca Membrii/ Utilizatorii si-au  dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului Document.

10.2 De asemenea, unele servicii oferite de Site pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

11. Link-uri

Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri. Acestea sunt puse la dispozitie pentru a veni in sprijinul dumneavoastra si ca o cale suplimentara de acces la informatiile continute pe site-ul nostru. Nu am realizat o analiza a tuturor informatiilor de pe aceste site-uri si nu suntem responsabili pentru continutul acestora sau orice alte site-uri sau alte produse sau servicii care pot fi oferite prin acestea. Includerea link-urilor catre alte site-uri nu ar trebui privita ca o aprobare a continutului site-urilor respective. Se pot aplica diferiti termeni si conditii pentru utilizarea acestor site-uri. Babel Communications nu este si nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de pierderi, daune sau alte obligatii care rezulta ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a oricaror site-uri conexe.

12. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul Document, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul Document vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest Document va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

S.C. BABEL COMMUNICATIONS S.R.L.

Sediul social: Bucuresti, Str. Sofia nr. 5, Sector 1

C.U.I: RO 10630275

Nr. inregistrare Registrul Comertului: J40/5277/1998