on

Amenajarea bucatariei: sfaturi de montare a faiantei pe spatiul de lucru

19 aprilie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In timpul amenajarii unei bucatarii, rezistenta este cuvantul de ordine in ceea ce priveste materialele folosite. Tocmai de aceea, in ultimii ani au aparut tot mai multe alternative in domeniu, care respecta anumite standarde si care permit o exploatare durabila.

In acest articol, insa, vom vorbi despre un tip de amenajare rustica pentru bucatarie, in care vedeta este faianta. Mai precis, iti vom arata cum poate fi aranjata astfel zona din jurul aragazului, recunoscuta pentru usurinta cu care se murdareste in timpul gatitului.

In primul rand, este de preferat ca placile ceramice alese sa fie termorezistente, cautare care nu ar trebui sa dureze foarte mult. In al doilea rand, este necesara asigurarea ca placile pot rezista greutatii unor vase sau alte obiecte de uz casnic.

Odata stabiliti acesti parametri, nu mai ramane decat inceperea amenajarii, care se va dovedi una extrem de practica si durabila. Care sunt pasii? Ti-i prezentam in continuare:

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum bugetezi renovarea bucatariei Cum bugetezi renovarea bucatariei
Piatra minerala - natura in bucataria ta Piatra minerala - natura in bucataria ta
Sfaturi pentru imbinarea culorilor in bucatarie Sfaturi pentru imbinarea culorilor in bucatarie
Blaturi pentru bucatarie – bar Blaturi pentru bucatarie – bar
Bucataria futurista Bucataria futurista
Baterii sanitare – sisteme inovatoare de actionare si control Baterii sanitare – sisteme inovatoare de actionare si control

Vezi mai multe articole