Asigura-ti confortul acasa cu DECORATIUNI 2015, noul catalog de la Praktiker!

13 octombrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker Romania a lansat DECORATIUNI 2015 - un catalog online foarte usor de accesat, oriunde ai fi! Catalogul ofera o imagine amanuntita a peste 800 de produse din magazine, pentru ca tu sa oferi casei tale personalitatea care i se potriveste!

In cele 136 de pagini te asteapta o gama larga de produse, structurate pe 17 categorii diferite: de la mobila, covoare, mochete si scaune moderne, pana la vopsea, usi, parchet, gresie, faianta sau cutii postale, unele produse aflate in exclusivitate in magazinele Praktiker din tara.

Lasa-te surprins de noul sistem modular living Besta, cu peste 80 de moduri de asamblare (pag. 4-5) si de sistemul modular office Grand, cu peste 27 de moduri de asamblare (pag. 28)!

Confortul ajunge si in bucatarie prin capitolul dedicat solutiilor pentru renovare completa, dar si pentru schimbari soft. Scaunele cu design modern, la preturi avantajoase, sunt propunerile specialistilor Praktiker pentru un decor in trend cu ultimele tendinte in amenajare.

Segmentul DIY continua sa ocupe un loc important in gama produselor Praktiker. Peste 15 pagini de solutii de iluminat te vor scoate din intuneric, la preturi mici.

De asemenea, la Praktiker poti beneficia de cele mai bune solutii financiare de pe piata, cu posibilitate de a achizitiona produsele dorite, cu valoare de peste 5.500 lei, in 36 de rate lunare fixe. Detalii referitoare la documente, conditii sau simularea rambursarii in alt numar de rate, se pot obtine direct in magazin, la biroul de credit.

Acum esti la doar un click distanta de catalog! Disponibil in format online aici, acesta poate fi descarcat si pe telefonul mobil, cu aplicatia gratuita “Catalog Praktiker Romania” din Appstore si Google Play.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Decorarea livingului Decorarea livingului
Decoratiuni de Craciun - Partea a III-a Decoratiuni de Craciun - Partea a III-a
Decorarea casei de Paste Decorarea casei de Paste
Decorarea cu tablouri Decorarea cu tablouri
Perdele si draperii Perdele si draperii
Traditii si superstitii de Anul Nou Traditii si superstitii de Anul Nou

Vezi mai multe articole