on

Bencomp Revigoreaza Designul Exterior cu Noua Gama de Culori pentru Profilele WPC

22 mai, 2024

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Tendințele în amenajarea spațiilor exterioare evoluează constant, iar proprietarii de case caută soluții inovatoare și durabile pentru terase, garduri și fațade. Bencomp, producătorul român de top al profilelor WPC (lemn compozit), răspunde acestei cereri cu o extindere impresionantă a gamei sale de culori. Noua paletă, inspirată de colaborarea cu peisagiști de renume, promite să transforme orice proiect într-un spațiu armonios și plin de personalitate.

 

De la Natură la Design: O Explozie de Culori

Noua gamă de culori Bencomp reflectă nuanțele naturii, de la tonuri calde de pământ și nisip, până la nuanțe reci de gri și antracit. Această diversitate permite o integrare perfectă a profilelor WPC în orice peisaj, fie că este vorba de o grădină luxuriantă, o curte minimalistă sau o terasă modernă.
      
Peisagiștii au salutat această inițiativă, apreciind posibilitățile creative pe care le oferă noua paletă. "Acum putem crea adevărate opere de artă în aer liber", a declarat unul dintre ei. "Profilele WPC de la Bencomp ne permit să îmbinăm funcționalitatea cu estetica, iar gama extinsă de culori ne oferă libertatea de a ne exprima viziunea."

 

culori profile lemn compozit

 

Inovație Tehnologică: Profile WPC Co-extruse pentru Durabilitate Maximă

Unul dintre aspectele care diferențiază profilele Bencomp este tehnologia co-extrudării. Acest proces avansat implică aplicarea unui strat protector suplimentar pe suprafața profilului, care acționează ca un scut împotriva factorilor externi. Acest strat, realizat dintr-un material polimeric de înaltă performanță, înconjoară profilul la 360 de grade, asigurând o protecție completă împotriva zgârieturilor, petelor, razelor UV și intemperiilor.

Co-extrudarea nu doar că prelungește durata de viață a profilelor, ci și le menține aspectul impecabil pentru mai mult timp. Astfel, proprietarii de case se pot bucura de terase, garduri și fațade care arată ca noi ani la rând, fără a fi nevoie de întreținere costisitoare.

 

avantaje lemn compozit coextrudat  

Beneficiile Profilelor WPC: Mai Mult Decât o Alternativă la Lemn

Profilele WPC nu sunt doar o alternativă estetică la lemnul tradițional. Ele oferă o serie de avantaje care le fac ideale pentru amenajările exterioare:

Durabilitate: Rezistente la umiditate, insecte, mucegai și razele UV, profilele WPC își păstrează aspectul și proprietățile timp îndelungat, fără a necesita întreținere costisitoare.

Sustenabilitate: Fabricate din materiale reciclate, profilele WPC sunt o alegere ecologică pentru cei preocupați de impactul asupra mediului.

Versatilitate: Pot fi utilizate pentru o gamă largă de aplicații, de la decking și garduri, până la fațade și mobilier de grădină.

Ușurință în instalare: Profilele WPC se montează ușor și rapid, reducând timpul și costurile asociate cu amenajarea.

 

Investiție Inteligentă pe Termen Lung

Deși prețul inițial al profilelor WPC poate fi mai mare decât cel al lemnului, beneficiile pe termen lung le fac o investiție inteligentă. Durabilitatea, rezistența la intemperii și costurile reduse de întreținere compensează investiția inițială, oferind proprietarilor liniște sufletească și un spațiu exterior care își păstrează frumusețea ani la rând.

Noua gamă de culori Bencomp deschide noi orizonturi în designul exterior, oferind proprietarilor de case și profesioniștilor din domeniu posibilitatea de a crea spații unice și personalizate. Cu o paletă inspirată de natură și beneficiile incontestabile ale profilelor WPC, Bencomp se poziționează ca un lider inovator în industria materialelor de construcții.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Despre balcon si decorarea terasei Despre balcon si decorarea terasei
Hidroizolatie terasa circulabila Hidroizolatie terasa circulabila
Transforma balconul intr-un sanctuar al relaxarii Transforma balconul intr-un sanctuar al relaxarii
Reamenajarea balconului (I) Reamenajarea balconului (I)
Pregatirea balconului pentru o vara relaxanta Pregatirea balconului pentru o vara relaxanta
Sfaturi pentru un balcon mic…. dar generos Sfaturi pentru un balcon mic…. dar generos

Vezi mai multe articole