on

Cartier Hub transforma un cartier intr-o comunitate!

04 iunie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Te provocam sa iti imaginezi un spatiu plin de culoare si vibe pozitiv! Un loc in care sa te simti ca acasa! Un loc unde imaginatia si creativitatea pot zburda libere si linistite! Un loc unde sa poti citi, munci, distra si relaxa... si chiar toate in acelasi timp!

Daca nu ai aflat inca, acest loc exista deja – Cartier Hub este primul spatiu de cursuri, evenimente si coworking inaugurat de un centru comercial privat, unde se incurajeaza creativitatea, antreprenoriatul si spiritul civic al comunitatii.

La Cartier Hub ai acces la idei, dar si la resurse, poti citi si lucra in liniste sau poti participa la cursuri de actorie, dans, pictura, ateliere de dezvoltare personala, jocuri de grup si multe alte.

Cartier Hub are o suprafata de aproximativ 300 metri patrati si pune la dispozitia locuitorilor din Drumul Taberei, si nu numai, o sala multifunctionala, un spatiu de coworking si o sala de intalniri.

  

Sala multifunctionala are o capacitate de 100 locuri, este dotata cu ecran multifunctional care poate fi folosit la prezentari si proiectii de filme, dar si statie de sonorizare cu microfoane, scaune si mese pliabile. Ea poate fi inchiriata pentru conferinte, workshopuri, team building-uri, competitii indoor, prezentari sau lansari de produse si multe alte evenimente interesante pentru comunitate. Si pentru ca relaxarea este un must la Cartier Hub, leaganele si fotoliile de tip beanbag nu au cum sa lipseasca.

 

In spatiul colaborativ de lucru – Coworking – poti lucra alaturi de alte 11 persoane. Lumina calda si culorile vesele te vor imbia sa lucrezi intr-o atmosfera relaxata. Poti folosi wi-fi-ul, imprimanta, scanner-ul, flipchart-ul, iti poti face cafea sau ceai, si cel mai important, poti schimba idei si povesti cu ceilalti coworkeri.

 

Sala de intalniri este un spatiu mai retras de coworking cu 10 locuri, atunci cand nu este rezervata atelierelor practice, cursurilor de limbi straine, cluburilor de lectura sau sedintelor de lucru, ce au un numar mic de participanti.

Dar Cartier Hub este un spatiu pentru toti, iar serile din timpul saptamanii sau diminetile din timpul weekend-ul sunt potrivite pentru cursuri si ateliere practice.

Mai multe detalii despre Cartier Hub poti afla aici sau aici.

Adresa: Strada Brasov, nr. 25, sector 6, Bucuresti, in interiorul Centrului Comercial Drumul Taberelor, la mezanin.

Program: Pentru membri si vizitatori, de luni pana duminica, intre 9:00 si 21:00

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Polare calduroase de dama - Ce fleece sa alegi pentru munte? Polare calduroase de dama - Ce fleece sa alegi pentru munte?
Cum sa transformi deseurile biodegradabile in hrana pentru sol? Cum sa transformi deseurile biodegradabile in hrana pentru sol?
Tipuri de cărucioare pentru copii. Care este cel mai bun pentru prichindelul tău? Tipuri de cărucioare pentru copii. Care este cel mai bun pentru prichindelul tău?
Vrei un mediu mai sanatos? Recicleaza! Vrei un mediu mai sanatos? Recicleaza!
6 lucruri super folositoare pe care sa le iei cu tine in vacanta 6 lucruri super folositoare pe care sa le iei cu tine in vacanta
7 factori esentiali pentru un somn odihnitor si de calitate in fiecare noapte 7 factori esentiali pentru un somn odihnitor si de calitate in fiecare noapte

Vezi mai multe articole