Carturesti Carusel, noul punct de interes al Bucurestiului

08 aprilie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ca Bucurestiul este frumos stim cu totii. Insa niciodata nu strica sa ne fie amintit acest lucru prin diverse intamplari sau anumite locuri sau obiecte, fie ca este o strada pe care lumina cade intr-un anumit fel la apus sau un gest frumos facut de unul dintre cei pe care langa treci pe strada.

Pentru ca inca un motiv in plus sa fim mandri de Bucurestiul nostru nu strica, ultima zona fierbinte a turismului este libraria Carturesti Carusel. Deschisa in Centrul Vechi, in inima unei zone incarcata de istorie, aceasta este un manifest al design-ului modern, ce se imbina intr-un echilibru perfect cu coloanele ce te duc cu gandul la Antichitate.

Cu un spatiu de peste 1000 mp, Carturesti Carusel nu iti lasa impresia la prima vedere ca ai intrat intr-o librarie. Aceasta a fost gandita in asa fel incat sa profite cat mai mult de  spatiu din punct de vedere estetic, insa cu toate acestea, componenta de librarie nu este neglijata: Carturesti Carusel detine peste 10.000 de volume.

Libraria Carturesti Carusel ofera o experienta variata pentru ca, dupa cum am mentionat anterior, aceasta depaseste statutul de loc in care poti gasi carti. Daca urci la ultimul dintre cele 6 niveluri, poti gasi un bistro care sa te ajute in cimentarea impresiei de experienta de vizitare 360. Pe langa bistro, la subsol poti admira galeria media, iar la primul nivel o expozitie dedicata artei contemporane.

In cazul in care vrei sa te bucuri de estetica unei cladiri superbe din punct de vedere arhitectural, Carturesti Carusel este locul potrivit.

sursa foto : carturesticarusel.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alte 3 intrebuintari pentru instalatia bradului de Craciun Alte 3 intrebuintari pentru instalatia bradului de Craciun
Improspatarea designului interior cu investitii minime Improspatarea designului interior cu investitii minime
Arhitectul casei tale Arhitectul casei tale
Negrul in designul interior Negrul in designul interior
Cetatea din Lipscani Cetatea din Lipscani
Idei primavaratice de cadouri pentru casa Idei primavaratice de cadouri pentru casa

Vezi mai multe articole