Casa flamboaianta - Partea I

09 octombrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Stilul puternic ornamentat, cu siguranta, nu este pentru oricine. Cei mai multi oameni aleg sa isi amenajeze casa intr-un stil traditional sau minimalist, cu obiecte standard, linii clare si tuse cuminti. Exista, insa, anumite personalitati pentru care excesul, extravaganta si visarea sunt coordonatele dupa care se ghideaza atunci cand incearca sa transforme o casa in acasa.

Nu sunt multi cei care reusesc sa transforme o aglomerare de stiluri intr-o lume cu propriile legi, in care obiectele nu sunt simple obiecte ci accente ale unei nebunii frumoase. In casa directorului de creatie a casei Christian Lacroix, Sacha Walckhoff, din Paris, nu exista piese centrale. Fiecare obiect este principal pentru ca fiecare circumscrie o lume proprie ce se integreaza in amalgamul de lumi pestrite gazduite aici. Artistul a stiut cum sa traduca fizic dragostea pentru culori, modele si texturi intr-un design pe care nu te mai saturi sa-l privesti.

Sculptura unei zebre ce pare sa iasa din perete seteaza un ton dramatic inca de la intrare. Obiecte par sa interactioneze in aceasta incapere. Capacul deschis al masutei de toaleta in stil antic pare sprijinit de copita animalului. Ce mod revolutionar de a-ti decora casa cu “animal print”.

Living-ul este un amestec caleidoscopic de mobilier si obiecte decorative ce par sa fie adunate din toate colturile lumii, din galerii de arta, dar si din targuri de vechituri.

Te invitam sa citesti si partea a doua a articolului pentru a descoperi si celelalte camere ale uneia dintre cele mai fascinante case.

Sursa: homeanddecor.com.sg/blogs/not-fan-minimalism-check-out-fabulously-over-top-home

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Arhitectura stadionului din Japonia Arhitectura stadionului din Japonia
Cum sa-ti faci camera mai luminoasa Cum sa-ti faci camera mai luminoasa
Amenajarile animal print din nou la moda Amenajarile animal print din nou la moda
The Manor The Manor
Greseli in designul de interior Greseli in designul de interior
Lampile Berger - design, arome, igiena Lampile Berger - design, arome, igiena

Vezi mai multe articole