on

CES® 2017: Bosch prezinta in Las Vegas cum conectivitatea ne face viata mai usoara

04 ianuarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

În perioada 5-8 ianuarie 2017, Bosch demonstrează cum conectivitatea transformă obiectele în partenerii, ajutoarele și asistenții noștri, la CES® 2017, în Las Vegas. Furnizorul global de tehnologie și servicii prezintă soluții inovatoare la acest târg în următoarele domenii: casa inteligentă, orașul inteligent, mobilitate conectată, industrie 4.0 și tehnologia senzorilor. Aceste tehnologii fac viața de zi cu zi mai ușoară, mai comodă și mai sigură. Puteți găsi reprezentanții Bosch în Sala Centrală, standul nr. 14128.

Casa inteligentă: viața acasă devine mai ușoară și mai sigură

Sistemul Bosch pentru Casă Inteligentă în detaliu: Sistemul pentru casa inteligentă face posibil controlul dispozitivelor conectate acasă printr-o singură aplicație. La CES, Bosch arată cum a perfecționat sistemul cu tehnologii precum detectoarele de fum și mișcare, ce pot prelua funcții suplimentare, și managerul de scenarii.  Datorită acestuia din urmă, casa conectată devine și mai intuitivă. De asemenea, face viața de zi cu zi a utilizatorilor mai ușoară. De exemplu, când pleacă de acasă, utilizatorii nu mai trebuie să verifice dacă au închis căldura, dispozitivele electronice sau luminile. Managerul de scenarii al aplicației Bosch pentru casa inteligentă realizează aceste sarcini de rutină zilnică și poate fi activat foarte ușor, cu o simplă atingere.

Mai multă siguranță acasă: În plus, Bosch prezintă trei soluții noi pentru mai multă siguranță. Cu ajutorul camerei interioare 360° și a camerei exterioare Eyes, utilizatorii monitorizează ce se întâmplă acasă în orice moment, indiferent unde se află în lume. Camera exterioară Eyes este mai mult decât o cameră: combină lumina exterioară, senzorii de mișcare și un sistem de intercomunicare într-un singur dispozitiv inteligent. Bosch Twinguard, un detector de fum premium cu senzor pentru calitatea aerului, sporește siguranța casei. Grație tehnologiei sale cu raze duble, detectează situațiile periculoase cu mai multă fiabilitate, ceea ce evită alarmele false.

Orașul inteligent: îmbunătățește calitatea vieții, eficiența energetică și siguranța

Soluții pentru orașul inteligent: La CES, Bosch prezintă soluții în domeniile mobilitate, tehnologie pentru construcții și energie, securitate și administrarea digitală a orașului. Când vine vorba de mobilitate, tehnologiile afișate includ sisteme de monitorizare a mediului și tehnologii de parcare conectată, precum și soluții pentru administrarea flotei, e-mobility și transport intermodal. În ceea ce privește energia, sunt prezentate stații de alimentare virtuale, sisteme de încălzire eficiente energetic, de încălzire a apei și de răcire, precum și tehnologii de stocare a energiei. Sistemele de securitate includ tehnologii de protecție împotriva incendiilor, sisteme de control al accesului și soluții de supraveghere video. Pentru clădirile rezidențiale, Bosch oferă tehnologii pentru case inteligente și aparate de uz casnic conectate.

Parcare bazată pe comunitate: Locurile de parcare pe trotuar sunt la mare căutare, în special în zonele rezidențiale urbane. Prin parcarea bazată pe comunitate, Bosch preia sarcina căutării unui loc de parcare, făcând mai ușoară viața șoferilor. Atunci când mașina circulă pe stradă, senzorii cu ultrasunete detectează locurile disponibile și măsoară dimensiunea spațiului dintre mașinile parcate. Datele colectate sunt apoi transmise unei hărți digitale a străzilor. Algoritmii de înalt randament de la Bosch evaluează acuratețea datelor și fac previziuni cu privire la situația locurilor de parcare. Mașinile din apropiere au acces la o hartă în timp real și astfel șoferii pot conduce mașina direct către locurile de parcare disponibile. Pentru anul 2017 sunt planificate proiecte pilot în SUA. În cooperare cu Mercedes-Benz și alți producători auto, Bosch testează în prezent conceptul de parcare bazată pe comunitate în orașe din Germania (și alte orașe europene).

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Costurile ascunse ale blocurilor noi Costurile ascunse ale blocurilor noi
Profilul investitorilor interesati de terenuri in aceasta perioada - 9 Ianuarie 2009 Profilul investitorilor interesati de terenuri in aceasta perioada - 9 Ianuarie 2009
TeraPlast inaugureaza un nou depozit de peste 5.000 mp langa Bucuresti TeraPlast inaugureaza un nou depozit de peste 5.000 mp langa Bucuresti
Piata creditelor Piata creditelor
Ieftinirea caselor nu revigoreaza piata imobiliara - 27 Aprilie 2009 Ieftinirea caselor nu revigoreaza piata imobiliara - 27 Aprilie 2009
Se vor scumpi sau nu creditele in acest an? Se vor scumpi sau nu creditele in acest an?

Vezi mai multe articole