on

Circa 7.000 de vizitatori au participat la editia de primavara a Imobiliarium

21 mai, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

IMOBILIARIUM, cea mai mare expozitie de locuinte din Capitala, estimeaza prezenta a circa 7.000 de oameni la editia targului care a avut loc in perioada 17-19 mai 2019. Evenimentul a avut in oferta un total de peste 22.000 de locuinte, dezvoltate in cadrul a circa 90 de proiecte, din portofoliul a circa 65 de dezvoltatori.

Am depasit numarul de vizitatori al editiei anterioare, iar oamenii si-au manifestat interesul si de aceasta data pentru zona de nord, in special, dar si pentru est si vest. Per total, a fost o editie efervescenta si avem incredere ca editia urmatoare, din toamna, va fi cel putin la acelasi nivel”, a declarat Adrian Stanescu, Project Manager Imobiliarum Expo.

Pe langa oferta de locuinte, in cadrul acestei editii vizitatorii au putut beneficia si de o gama variata de extra beneficii, precum facilitati tehnologice, constructii din materiale sustenabile, locuri de parcare, bucatarii mobilate sau finisaje, biciclete etc. incluse in pret.

Cel mai amplu eveniment dedicat pietei imobiliar-rezidentiale, Imobiliarium a pus la dispozitia vizitatorilor o modalitate facila de schimb de contacte, realizata prin scanarea biletului de acces, iar tehnologia VR s-a regasit la majoritatea stand, incercand sa surprinda imagini cat mai clare pentru fiecare utilizator. De asemenea, dupa intrarea in eveniment, oamenii s-au putut bucura de caracteristicile hartii interactive cu ofertele, ce a prezentat recomandari personalizate, in functie de criteriile fiecaruia.

De asemenea, pe tot timpul expozitiei, consultantii din expozitie au stat dispozitia vizitatorilor pentru recomandari adecvate, ajutand clientii sa ia cele mai bune decizii in alegerea unei locuinte potrivite.

Urmatoarea editie Imobiliarium va avea loc in luna octombrie. 

Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events. Partener principal Storia.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Creditul mediu pentru casa, prea mic fata de preturi Creditul mediu pentru casa, prea mic fata de preturi
Altex se alatura programului „Rabla pentru electrocasnice”, lansat de Ministerul Mediului Altex se alatura programului „Rabla pentru electrocasnice”, lansat de Ministerul Mediului
Comitetul Asociatiei decide daca administratorul isi poate exercita functia Comitetul Asociatiei decide daca administratorul isi poate exercita functia
Gradini pe acoperisurile caselor Gradini pe acoperisurile caselor
Constanta, noul pol al investitiilor imobiliare Constanta, noul pol al investitiilor imobiliare
Criza vazuta de pe munte - 30 Septembrie 2009 Criza vazuta de pe munte - 30 Septembrie 2009

Vezi mai multe articole