Creditul ipotecar - cel mai solicitat imprumut in Romania

02 martie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Peste jumatate din respondentii unui studiu realizat pe Internet, 54% din total, doresc sa contracteze un credit ipotecar. Pe locul al doilea in clasament se afla creditul pentru nevoi personale 16% din intervievati, iar pe locul al treilea se afla creditul auto - 15% din cei care au raspuns la chestionar. Studiul a fost realizat de publicatia on-line Banking News in perioada 16 ianuarie – 28 februarie a.c., pe baza raspunsurilor date de circa 1.800 de persoane.
 
Urmatoarele produse de creditare care starnesc interesul romanilor mai sunt cele destinate finantarii societatilor comerciale, respectiv imprumuturile pentru plata studiilor. Pe ultimele doua locuri s-au clasat creditele pentru nevoi nominalizate si cele pentru finantarea vacantelor. Clientii bancilor nu sunt interesati de aceste produse deoarece ar trebui sa depuna documentatii stufoase si prefera creditele pentru nevoi nenominalizate.
 
Sursa: Gardianul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Curatenia de toamna incepe cu Rowenta Curatenia de toamna incepe cu Rowenta
Construite fara autorizatii Construite fara autorizatii
De Craciun fii original si ofera cel mai dulce cadou Mozart! De Craciun fii original si ofera cel mai dulce cadou Mozart!
Industria mobilei este stransa cu usa Industria mobilei este stransa cu usa
Agentiile imobiliare se reprofileaza - 31 Martie 2009 Agentiile imobiliare se reprofileaza - 31 Martie 2009
Turnurile rezidentiale, o alternativa la lipsa de locuinte din Bucuresti Turnurile rezidentiale, o alternativa la lipsa de locuinte din Bucuresti

Vezi mai multe articole