Promotie chituri Ceresit

Cum alegi istet chiturile si silicoanele sanitare

19 iulie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Atunci cand iti montezi gresie si faianta, nu este suficient sa alegi doar adezivul potrivit. Pentru ca placarea sa aiba un aspect desavarsit si sa nu fie afectata in timp de actiunea stropilor de apa si a condensului, ai nevoie de chiturile si silicoanele sanitare potrivite.

Dar stii cum sa le alegi? Stii care sunt locurile unde sa folosesti chituri si unde sa folosesti silicon? Iata cateva aspecte pe care ar fi bine sa le ai in vedere atunci cand iti alegi chitul de rosturi:
- latimea minima a rosturilor;
- tipul si materialul placilor ceramice;
- conditiile de mediu agresive;
- intensitatea traficului;
- timpul in care va fi data in folosinta lucrarea.

Daca ai nevoie de un chit flexibil, impermeabil, pentru rosturi cu o latime de pana la 8 mm, la interior si exterior, atunci poti alege Ceresit CE 40. Acesta este un chit cu o rezistenta mare la apa si la abraziune, ideal pentru locurile expuse la apa precum bai, cabine de dus si bucatarii. Ceresit CE 40 este disponibil intr-o gama larga de culori, de la clasicele alb sau grey, pana la culori speciale precum ocean, sky, siena sau sahara.

Insa, pentru etansarea rosturilor din locurile greu accesibile supuse permanent actiunii apei, solutia recomandata este siliconul sanitar Ceresit CS 25 TrioProtect.

Din categoria locurilor greu accesibile fac parte rosturile din dreptul obiectelor si instalatiilor tehnico-sanitare, rosturile de imbinare dintre placile ceramice la colturi, locurile in care peretele se imbina cu podeaua. Folosirea acestui silicon sanitar se impune datorita rezistentei sporite pe care Ceresit CS 25 o are la actiunea mucegaiului si a ciupercilor, rezistenta datorata continutului de substante fungicide. In plus, Ceresit CS 25 este rezistent la ozon, radiatii ultraviolete si temperaturi ridicate, ceea ce il face utilizabil si la exteriorul cladirilor.

Acum ai toate informatiile necesare pentru a putea alege chiturile si silicoanele sanitare de care ai nevoie pentru ca placarile tale ceramice sa fie in siguranta, sa aiba viata lunga si sa arate impecabil. 

In plus, daca intentionezi sa-ti renovezi bucataria sau baia in aceasta vara, poti sa participi la promotia Ceresit si sa castigi o multime de premii tentante.

                                            Banner - Chiturile si silicoanele Ceresit te trimit in vaacanta

Cumparand Ceresit CE 33, CE 40 sau CS 25 poti castiga, prin tragere la sorti, 50 de geamantane pe saptamana sau marele premiu, o vacanta de 6 zile pentru familia ta, la Port Aventura, in Spania. Mai multe detalii puteti afla aici.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum construim pentru nepoti? Cum construim pentru nepoti?
Clase de beton pentru constructia de case si retete de preparare Clase de beton pentru constructia de case si retete de preparare
Fatada ventilata cu placi HPL Fatada ventilata cu placi HPL
Sticla in constructiile durabile – ce trebuie sa stim? Sticla in constructiile durabile – ce trebuie sa stim?
Tencuielile decorative de la Ceresit -  rezistente la intemperii si cu aspect desavarsit Tencuielile decorative de la Ceresit - rezistente la intemperii si cu aspect desavarsit
Tine-te departe de incendii. Construieste cu BCA Tine-te departe de incendii. Construieste cu BCA

Vezi mai multe articole