DUFA - originalul german se intoarce in Romania

14 aprilie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Bucuresti, 14 aprilie 2011. Grupul german Meffert AG, unul dintre liderii europeni in productia de lacuri si vopsele, revine pe piata din Romania alaturi de doi actionari
Dieter Meffert, Director General Meffert Group
Dieter Meffert
romani, Liviu Stan si Irinel Gheorghe, dupa o intrerupere de cinci ani.
 
Dufa Tec s.r.l., avand ca asociat si grupul Meffert AG, aduce din nou produsele originale germane Dufa pe piata locala. Brandul si-a pastrat popularitatea in randul consumatorilor romani chiar si in perioada in care a lipsit de pe piata, reprezentand un sinonim pentru calitate si performanta. Conform datelor SNA de la inceputul lui 2010, Dufa era perceput ca fiind inca prezent in preferintele cumparatorilor, astfel incat se situa pe locul trei in topul celor mai bine receptate vopsele lavabile din Romania.
 
Relansarea si consolidarea Dufa pe piata romaneasca va fi sustinuta de experienta de peste 60 de ani a Grupului Meffert AG – Farbenwerke, dar si de o politica de marketing si vanzari orientata catre toate segmentele pietei si bazata pe parteneriate durabile cu distribuitori si retaileri, pe atragerea si fidelizarea micilor meseriasi si satisfacerea asteptarilor consumatorilor individuali din lanturile de magazine
Irinel Gheorghe
Irinel Matache
DoItYourself. Dufa ofera o gama completa de produse mass-market, dar si lacuri si vopsele destinate profesionistilor, fabricate dupa standardele foarte ridicate ale industriei germane.
 
“Ne-am propus sa ajungem pe locul doi in topul celor mai profitabile firme de profil, pana in 2015, cu o cifra de afaceri de 3.5 milioane euro pana la sfarsitul anului 2011. Investitiile importante in marketing din cursul acestui an se vor indreapta catre sustinerea magazinelor din reteaua de retail, a sectorului B2B si a partenerilor din domeniul DoItYourself”, a declarat Irinel Gheorghe, Managing Partner Dufa.
 
“Capacitatea mare de productie a celor 6 fabrici din Germania, volumele rulate si puterea mare de asimilare pe care o are un gigant in industrie permit pastrarea unui nivel constant de calitate a produsului finit, in raport cu pretul. Dufa va fi ultimul brand care va creste preturile si asta fara sa faca rabat de la calitatea ingredientelor”, a adaugat Liviu Stan, Managing Partner Dufa.
 
Liviu Stan, Dieter Meffert, Irinel Gheorghe
Liviu Stan, Dieter Meffert, Irinel Gheorghe - Dufa
Produsele Dufa sunt fabricate dupa retetele originale ale Meffert AG din Germania, intre acestea numarandu-se lacuri si vopsele pe baza de apa, vopsele lavabile de inalta calitate pentru interior si exterior, tencuieli decorative, dar si produse pentru renovare, etansare si materiale speciale destinate finisajelor in constructii.
 
Vopseaua lavabila alba Dufa Superweiss, cel mai cunoscut produs al companiei, este ecologica, nu miroase, este usor de aplicat si are un grad foarte ridicat de alb, garantand o putere de acoperire excelenta si rezistenta la uzura. Produsul poarta marcajul "Der Blaue Engel” (Ingerul Albastru), prin care garanteaza compatibilitatea sa cu mediul inconjurator: nu contine solventi, cuprinde plastifianti sub 0,1% si minimum de conservanti.
Dufa Superweiss a primit recent distinctia si marcajul “foarte bine” pe anul 2011 la Öko-Test, care evidentiaza produsele nepoluante.
 
Despre Dufa Tec
 
Grupul german Meffert AG a vandut in 2005 compania Dufa Romania catre fondul de investitii american Advent International, acesta avand drept de utilizare a marcii Dufa timp de cinci ani.
In acest interval de timp, Dufa Romania s-a transformat, dobandind o identitate noua, sub numele Deutek, cu produse si marci proprii, tot asa cum Ariciul Dufa, ca simbol, a fost inlocuit de Pasarea Deutek.
Strategia de revenire a originalului Dufa a inceput in august 2010, cu o viziune axata pe aceleasi principii solide dupa care s-a ghidat intotdeauna: calitate prin durabilitate, creativitate prin inovatie, performanta prin tehnologie si responsabilitate prin ecologie.
In prezent, Dufa are peste 1500 de parteneri in reteaua de retail din toata tara prin intermediul a 20 distribuitori regionali precum si 2 clienti majori in segmentul DoItYourself.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Avalon Estate a obtinut aprobarea Planului Urbanistic Zonal Avalon Estate a obtinut aprobarea Planului Urbanistic Zonal
Preturile apartamentelor au inregistrat prima scadere din ultimii trei ani Preturile apartamentelor au inregistrat prima scadere din ultimii trei ani
173 de apartamente noi in piata Victoriei 173 de apartamente noi in piata Victoriei
Piata apartamentelor Piata apartamentelor
Grupul Mantor a obtinut PUZ-ul pentru construirea ansamblului rezidential Trastevere Grupul Mantor a obtinut PUZ-ul pentru construirea ansamblului rezidential Trastevere
Castigam 1% la leafa, dar platim scump facturile Castigam 1% la leafa, dar platim scump facturile

Vezi mai multe articole