Masina de ras

Ghidul aparatului electric de barbierit

03 octombrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ti-am spus, de-a lungul timpului, cum sa alegi robotul de bucatarie, cuptorul cu microunde, storcatorul de fucte si legume sau masina de spalat vase. Am oferit ghiduri de cumparare a electrocasnicelor de bucatarie, dar nu am oferit, pana acum, niciun ghid de cumparare a unui aparat electro pentru baie. Nu-i nimic, iti prezentam acum un ghid de achizitionare a aparatului de ras electric.

Atunci cand iti cumperi un aparat de ras electric, prima data trebuie sa decizi daca vrei unui cu sita sau cu discuri rotative.

Aparatul de barbierit cu sita nu taie foarte bine firele lungi de par, de aceea este recomandat persoanelor care se barbieresc zilnic si carora le creste barba inclusiv pe gat, zona sensibila si iritabila in cazul folosirii unui aparat cu discuri. In plus, aparatul cu sita trebuie curatat dupa fiecare utilizare. Miscarea aparatului trebuie sa fie liniara, similar cu aparatul d ebarbierit cu lama.
Aparatul de barbierit cu discuri rotative taie foarte bine inclusiv firele de par mai groase si mai lungi. Se muleaza foarte bine pe barbie, dar poate irita pielea gatului, care este mai sensibila si mai fina decat cea din barbie si obraji. Miscarea aparatului trebuie sa fie circulara.

In cazul in care pielea ta este foarte sensibila si nu poti sa te barbieresti uscat, atunci ai nevoie de un aparat etans, care poate fi folosit chiar si sub dus. Acesta este ceva mai scump decat un aparat de barbierit pe uscat.

In ceea ce priveste modalitatea de alimentare, majoritatea aparatelor electrice de barbierit sunt cu acumulatori. Cablul de alimentare era incomod si limita folosirea aparatului de barbierit doar in baile care aveau priza in dreptul oglinzii.

Exista aparate care au trimmer incorporat. Acesta te ajuta la scurtarea perciunilor si demarcarea unor linii drepte.
Aparatele din gama middle au o singura viteza de functionare, in timp ce aparatele din gama premium au mai multe viteze. In general, viteza cea mai mica este pentru un barbierit mai delicat, realizat pe indelete, in timp ce viteza cea mai mare este pentru barbieritul rapid, realizat in graba.

Sfatul nostru este sa citesti review-uri ale diverselor tipuri de aparate electrice de ras. Acestea se gasesc pe site-urile magazinelor online populare si te vor ajuta sa iei o decizie inspirata atunci cand alegi aparatul electric de barbierit.

Daca gasesti utile, poti sa citesti si urmatoarele articole:

Cum sa alegi un robot de bucatarie

Cum alegi cuptorul cu microunde

Cum alegi storcatorul de fructe si legume

Ghide de cumparare a masinii de spalat vase
 

Sursa poza: aliexpress.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

TV Sony BRAVIA XR X90J de 65 inci cu inteligenta cognitiva - unul dintre cele mai bune televizoare LED 4K de pe piata TV Sony BRAVIA XR X90J de 65 inci cu inteligenta cognitiva - unul dintre cele mai bune televizoare LED 4K de pe piata
HI-FI sau definitia sunetului de calitate HI-FI sau definitia sunetului de calitate
Sunet extraordinar de Craciun si sarbatori linistite, alaturi de Sonos  Sunet extraordinar de Craciun si sarbatori linistite, alaturi de Sonos
Bluetooth to RCA intr-o "cutie de chibrituri" Bluetooth to RCA intr-o "cutie de chibrituri"
Alegerea media player-ului Alegerea media player-ului
Sfaturi pentru achizitionarea castilor audio Sfaturi pentru achizitionarea castilor audio

Vezi mai multe articole