on

Incepe #TotulPentruCasaTa - ghidul digital al stilurilor de constructie si design interior

05 aprilie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In perioada 8 – 11 aprilie se desfasoara #TotulPentruCasaTa – evenimentul care aduce in prim plan latura digitala a stilurilor de constructie, amenajare si echipare a oricarui tip de locuinta.

 

#TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO si reuneste firme cunoscute din industria home&deco care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector.

 

In platforma #TotulPentruCasaTa vizitatorul are ocazia sa descopere elementele care aduc un plus de armonie in stilul de amenajare, sa se consulte cu specialisti din domeniu si sa achizitioneze materiale, produse si accesorii la preturi speciale.

 

In plus, manifestarea online se adreseaza si componentei B2B, companiile avand acces la cei mai buni furnizori din domeniu si posibilitatea de a incheia parteneriate de succes si pe termen lung.

 

Astfel, cei care sunt in cautare de utilaje industriale si echipamente de santier, sisteme pentru constructii si amenajari interioare sau exterioare, instalatii si echipamente sanitare, au nevoie de servicii de proiectare, consultanta si design sau vor sfaturi utile despre utilizarea corecta a materialelor si culorilor, precum si despre alegerea accesoriilor ideale pentru fiecare spatiu amenajat, sunt invitati la #TotulPentruCasaTa.

 

ACCESUL este GRATUIT si se face pe baza inregistrarii in platforma digitala.

 

#TotulPentruCasaTa promoveaza ideea de sustenabilitate in constructii si recomanda amenajarile care reduc riscurile de mediu, au o eficienta energetica si asigura confortul prin solutii smart.

 

In cadrul evenimentului, ROMEXPO - in parteneriat cu #Better si Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania, organizeaza si o serie de sesiuni live adaptate contextului actual:

 

  • Conferinta #reConstruim, pe teme precum: legislatia in constructii, riscurile si controlul preventiv, educatia pentru mediul construit, impactul financiar;
  • Simpozion Tehnico – Stiintific Romtherm, pe teme precum: solutii frigorifice, provocarile energetice ale noilor tehnologii, solutii moderne si inteligente de masurare;

 

#TotulPentruCasaTa reda experienta targurilor Construct Ambient Expo, Romtherm si Mobila Expo in mediul online. Platforma permite participantilor sa se conecteze cu expozantii si partenerii prin chat sau video call si ofera continut digital de interes atat pentru reprezentantii industriei home&deco, cat si pentru publicul larg. Evenimentul se desfasoara pe  www.virtual.totulpentrucasata.ro.

 

Program de vizitare

8 - 11 aprilie 2021, interval orar 10:00 – 18:00

 

 

 

Transformam fiecare „casa” in „acasa” la #TotulPentruCasaTa! Pana atunci ramanem conectati pe conturile noastre de Facebook si Instagram.

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Unii proprietari isi incearca norocul si cu schimbul de locuinta Unii proprietari isi incearca norocul si cu schimbul de locuinta
Materialele de constructii, in fierbere Materialele de constructii, in fierbere
Tefal Ingenio – Inspira-te, creeaza, gateste! Tefal Ingenio – Inspira-te, creeaza, gateste!
Preturile apartamentelor ceausiste s-ar putea dubla in cinci ani Preturile apartamentelor ceausiste s-ar putea dubla in cinci ani
Operatiunea «mansardarea blocurilor» incaiera asociatiile de proprietari Operatiunea «mansardarea blocurilor» incaiera asociatiile de proprietari
Renovarea locuintelor se face Renovarea locuintelor se face "la negru" - 10 Martie 2009

Vezi mai multe articole